This website uses cookies to enhance your experience.


waar je baby's geboortelijst leggen?


Jeeej, een baby onderweg! Wat een leuk nieuws, jullie gaan nu vast aan de slag met de voorbereidingen voor de komst van de kleine spruit. Na het kiezen van de naam is het leggen van de geboortelijst een van de belangrijkste zaken om je voor te bereiden op de geboorte van je kleintje. Maar waar gaan jullie dat doen? Je kan steeds vrijblijvend een afspraak maken in de fysieke winkel bij the baby’s corner in Nazareth om je geboortelijst aan te maken en te vullen met de leukste babyproducten.  Het team van mama’s staat steeds voor je klaar met hun advies om je te helpen bij je keuze en te helpen waar nodig.

mijn babylijst in België

The baby’s corner is bekend voor geboortelijsten in Vlaanderen en ver daarbuiten. Of je nu van Gent, Kortrijk, Brussel of Antwerpen bent, iedere mama vindt haar stijl in ons super ruim assortiment van babyspullen. Voor de fashionista hebben we de hipste merkjes en musthaves klaarstaan maar ook de duurzame mama vindt haar gading voor een alternatieve babylijst. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en wij helpen jou graag op weg bij het kiezen van je babyuitzet.

Voordelen geboortelijst

25 jaar ervaring in geboortelijsten


Wanneer je kiest voor the baby's corner, dan kies je voor lokaal shoppen in België. Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller is de winkel een gevestigde waarde in Vlaanderen wat betreft ons baby- en kinderassortiment. We geven je graag nog 4 redenen mee om te kiezen voor the baby's corner voor de geboortelijst van je baby:
  1. Een ruime keuze aan wondermooie geschenkjes: van kledij tot speelgoed, van warme slaapzakjes tot zachte knuffeldieren.
  2. Persoonlijk advies van ons mamateam: onze mama's hebben samen zeeën van ervaring over kinderwagens, autostoelen en meer. Ze helpen je graag met hun advies en tips.
  3. Exclusieve merken: met ons origineel assortiment aan merken pak je uit met een unieke luiertas, kinderwagen, kinderkleding en meubilair.
  4. Je shopt alles ook online: met onze webshop heb je de mogelijkheid om je bestelling snel aan huis te laten leveren. Je geboortelijst stel je ook 100% digitaal samen.
Twijfel niet langer waar je de geboortelijst van je baby moet leggen en maak een afspraak met iemand van het team.

Afspraak maken

online geboortelijst aanmaken

Voor de ouders met minder tijd om naar een fysieke winkel te gaan voor het aanmaken van hun geboortelijst hebben wij ook de optie om 100% digitaal een babylijst aan te maken via onze online geboortelijst tool en onze webshop. Hiermee heb je een super handige tool in handen om alle producten van je geboortelijst meteen op te slaan op je baby’s droomlijst. Via onze webshop kan je alles wat je nodig hebt voor je baby, gaande van kinderwagen tot autostoel, nu makkelijk van eender waar op de geboortelijst van je baby plaatsen. Voeg naar hartenlust de hipste babymerken toe of verwijder dat extra eetsetje dat toch niet noodzakelijk is, en dat helemaal online. Op die manier maakt het niet uit waar je woont, de babylijst van je kleintje wordt overal toegankelijk.

Open online geboortelijst

wat zet je allemaal op je baby's geboortelijst?

Je bent voor het eerst zwanger en hebt geen idee van het aantal flesjes, dekens, kleertjes of slaapzakken je baby nodig zal hebben. Geen nood, wij hebben onze adviezen gebundeld in de meest complete checklist met alle babyartikelen die je nodig hebt voor de geboortelijst van je baby.  

Geboortelijst checklist

Geboortelijst Gent - babylijst Kortrijk - baby uitzetlijst Antwerpen -  geboortelijst Leuven - geboortelijst Brugge - online geboortelijst Mechelen - Roeselare geboortelijst - Aalst babylijst - babylijst Brussel - Knokke geboortelijst - geboortelijst Limburg - baby uitzet lijst Mortsel - baby uitzetlijst Sint-Niklaas - Wilrijk geboortelijst - online geboortelijst Hasselt - online babylijst Turnhout - Geel geboortelijst - Brasschaat baby uitzet lijst - Oostende online geboortelijst - geboortelijst Halle - babylijst Herentals - Kapellen geboortelijst - Kontich online baby uitzet - Lier cadeautjeslijst baby - Mol geschenk baby - Schilde geboortelijst - bayblijst Schoten - geboortelijst West-Vlaanderen - geboortelijst Oost-Vlaanderen - online geboortelijst België

Loading
Loading