wobbel balance board


De Wobbel is een houten balance board dat jong & oud beweegt!  Het houten speelgoed is immens populair, en wij weten waarom! Het  balancerend bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende  manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht van je kleine ukje. Naast het balanceren, kan je  met de Wobbel nog héél véél meer: verander de Wobbel in een handomdraai  naar een glijbaan, een schommel, een glijbaan voor auto’s, een handig  opstapje, … Laat kinderen zelf ontdekken en hun creativiteit stimuleren.  Geloof ons: uren speelplezier gegarandeerd!

wobbel balance board: shop nu online bij the baby's corner


Shop hier hét complete assortiment balancerende houten borden van Wobbel! Speelgoed gemaakt van duurzame materialen en op een ecologische manier, goed voor jarenlang speelplezier met je kleine deugniet.

Bestel  nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel  veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag,  ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.

Loading
Loading