PAASACTIE: -10% OP DE HELE WEBSHOP & -15% OP ALLE KLEDING

naar het festival met jouw spruitje(s) …


kijk daar aan de horizon: de vakantie, de uitstapjes, de weekendjes er even helemaal uit en welverdiend!

Familie uitstapje of met vrienden naar het festival - Trek de wereld in! Tuurlijk wil je je spruitje meenemen naar het festival. Hiervoor bereid je je best goed voor zodat het vooral leuk blijft. De festival essentials voor een baby zijn:

  1. Gehoorbescherming
  2. Draagdoek of draagzak
  3. Verschoningsmatje
  4. Eetgerei en eten
  5. Aangepaste kleding 

draagzak


Met een draagzak of draagdoek word je één met je spruitje, je liefste in je buidel. Ontdek het effect van het wiegen, dé combinatie van zachtheid, ergonomie en aanpasbaarheid van een draagsysteem op je baby. De hoofdsteun zorgt er op zijn beurt voor dat je van dag één je baby een heel veilige cocon biedt om warm en vol overgave weg te dromen, dicht op jouw huid. Handenvrij, veilig & comfortabel naar het festival! Voorkom oververhitting en kleed je kind niet te dik. Gebruik de draagdoek of -zak niet onder een dikke jas.
MEER OVER DRAAGSYSTEMEN

buggy


Hoewel kinderwagens omgebouwd kunnen worden tot buggy, mag ook een kleinere plooibuggy niet ontbreken op je festivallijstje. Buggy’s zijn doorgaans kleiner en lichter van gewicht. Ideaal voor smallere paadjes, drukke momenten of om mee te nemen op vakantie; in het vliegtuig, de auto, de trein... Een buggy kan je gebruiken vanaf het moment dat je kindje al goed zelfstandig kan zitten. Je kan ook kiezen voor een buggy met verschillende standen in de rugleuning. Zo kan je je kindje recht voor zich laten kijken of wat platter leggen voor als ie indommelt.
BEKIJK ZE HIER

Gehoorbeschermers


Het gehoor van baby’s en kinderen is erg kwetsbaar, heel wat meer kwetsbaar dan het onze. Zware basgeluiden en te luid lawaai kan al snel leiden tot gehoorbeschadiging die zich op latere leeftijd manifesteert. Draag dan ook zorg voor de oortjes van je kindje, want ze moeten nog ’n leven lang mee. Hoe bescherm je de oortjes het best? Er zijn momenteel kwalitatieve en trendy gehoorbeschermers te koop. Ze zijn niet alleen leuk om naar te kijken maar ook zeer effectief. En jouw spruitje? Die wil ze liefst van al niet meer af omdat ze oh zo hip zijn. Duidelijk een win/win!
MEER OP

eten & drinken


Flesje met speentje of drinktuit, flesje met rietje, drinkbeker met zachte of harde tuit, thee- of waterflesje bewaardoosjes voor melkpoeder, fruitdoosje, aangepast bestek, lunchbox, ... Naar het festival gaan met je spruitje betekent dat het niet altijd evident is om proper en hygiënisch eetgerei ter plaatse te kunnen gebruiken. Je neemt dit best mee van thuis. Ook wanneer je kindje wat lastiger is kan je op elk moment een flesje of hapje geven. Happy Festival!
BEKIJK HIER

luiermatje


Met je spruitje op stap gaan betekent dat je ten allen tijde een vuile luier moet kunnen vervangen. Dit lukt niet altijd even gemakkelijk en zeker niet op een festival. Je zorgt er best voor dat je een makkelijk oprolbaar of opvouwbaar matrasje meeneemt. Samen met een praktische verzorgingstas om alles in op te bergen een van de belangrijkste festival-baby essentials. Zorg ervoor dat je de tas aan de buggy kan vastmaken. 
TASSEN EN MATJES
Laden
Laden