Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.


een betere nachtrust voor jou & je baby


Je spruitje slaapt al gauw 16 tot 18 uur per dag, wat meteen het belang aan een goede matras duidelijk maakt om je kleine ukje in een veilige en gezonde slaapomgeving naar dromenland te sturen, waar zoete droompjes zachtjes op hen wachten. AeroSleep biedt een unieke 3D-technologie voor een veilige en super fijne nachtrust voor jouw spruitje,  maar laat ook jou zorgeloos wegdromen. Het is een totaaloplossing die voor je kindje een gezonde en aangename slaapomgeving creëert.  

keuze van de matras

 Als je kindje niet goed slaapt, dan doe je zelf ook geen oog toe. Een degelijke matras is alvast een mooi begin, want zeg nu zelf: op een slechte matras slaap jij als volwassene toch ook niet al te best? En word je dan ook niet een klein beetje humeurig? Wel, dat willen we nu net vermijden voor je kleintje, voor zijn en jouw gemoedsrust! Een goede babymatras is stevig, veilig én hygiënisch. De AeroSleep matrassen bieden dit. Een absolute boosdoener daarnaast is een matrasbeschermer die niet ademend is. Kies daarom eveneens voor de luchtdoorlatende matrasbeschermer van AeroSleep. Wist je dat die trouwens altijd inbegrepen zit bij aankoop van een AeroSleep matras?

3D-technologie

Dankzij de 3D-technologie van de AeroSleep matrasbeschermer slaapt je spruitje op beide oortjes, zonder dat de bedbeestjes z’n dromen verstoren. De 3D-honingraatstructuur van de matrasbeschermer heeft een luchtlaagje dat niet ingedrukt kan worden, wat je kindje beschermt tegen oververhitting tijdens warme zomeravonden. Het laat je baby altijd vrij ademen, zelf als het op z’n buikje terecht komt. Onderaan zit een waterdichte beschermlaag. Daardoor is de matrasbeschermer tegelijkertijd luchtdoorlaatbaar én fungeert deze als een natuurlijk schild tegen bacteriën en allergenen.

premium matraspakketten


De premium matraspakketten van AeroSleep laten jouw kleintje zalig slapen en zorgen voor verlichting bij veel voorkomende babykwaaltjes. De matras geeft je spruitje de beste rug ondersteuning en optimaal comfort. Met het geïntegreerde premium systeem kan je kindje zowel vlak als hellend slapen. Schuin slapen wordt vaak geadviseerd bij veel voorkomende kwaaltjes zoals spugen, krampjes, verkoudheid en pijnlijke tandjes en oortjes. Schuin liggen bevordert ook de spijsvertering en de ademhaling. Naar gelang de behoefte van je kindje vorm je dit premium matras in een handomdraai om tot een matras met een licht hellend vlak van 7°.

bescherm je baby en je matras

Wanneer je je matras niet beschermt tegen vocht en vuil, wordt die al snel een broeihaard van bacteriën. Daarom scherm je de matras best af met een matrasbeschermer. De matrasbeschermer van AeroSleep heeft een uniek luchtlaagje bovenaan, waardoor je kindje altijd droog ligt en vrij kan ademen.

hoofdkussen & bedomrander

De uitbreiding sleep safe pillow kwam tot stand door de grote vraag naar platte hoofdkussentjes. Door de unieke luchtdoorlatende structuur van AeroSleep kan je baby’tje in alle rust vrij ademen. Met AeroSleep’s bedomrander vermijden woelratjes dan weer een erg pijnlijke boink met het hoofdje tegen de spijltjes of de rand van het bed.
Chargement en cours
Chargement en cours