Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.


draag zorg voor de oortjes van je kindje


Geniet met het hele gezin van een dagje uit naar een festival, een stads- of dorpsfeest, een leuk event of kijk gezellig met z’n allen naar een magisch vuurwerk. Héérlijke momenten om te koesteren. Alleen kan je je spruitje niet genoeg beschermen wanneer het er langdurig & luid aan toe gaat. Laat ons dan ook even toe om je advies te geven, want dat hebben we met kilometers ervaring en boomhutten vol weetjes.

waarom zijn gehoorbeschermers een must?


Het gehoor van baby’s en kinderen is erg kwetsbaar, heel wat meer kwetsbaar dan het onze. Zware basgeluiden en te luid lawaai kan al snel leiden tot gehoorbeschadiging die zich op latere leeftijd manifesteert. Draag dan ook zorg voor de oortjes van je kindje, want ze moeten nog ’n leven lang mee. Hoe bescherm je de oortjes het best? Er zijn momenteel kwalitatieve en trendy gehoorbeschermers te koop. Ze zijn niet alleen leuk om naar te kijken maar ook zeer effectief. En jouw spruitje? Die wil ze liefst van al niet meer af omdat ze oh zo hip zijn. Duidelijk een win/win!

welke gehoorbeschermers kies je best?


Ga voor veilige, verantwoorde en leuk uitziende gehoorbescherming die je al kan gebruiken vanaf de geboorte. De gehoorbeschermers dempen schadelijke en luide geluiden maar sluiten tegelijkertijd je kindje niet af van het omgevingsgeluid. De beschermers zijn compact en licht, waardoor je ze makkelijk meeneemt naar evenementen of festivals.
Chargement en cours
Chargement en cours