Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.


jouw borsten maken zich klaar


pijnlijke & gevoelige borsten


Voor sommige vrouwen zijn pijnlijke en gevoelige borsten een eerste teken dat ze zwanger zijn, voor andere vrouwen komen deze veranderingen pas later in de zwangerschap.

mmm - melk


Niets is natuurlijker en niets verbindt moeder en baby meer dan melk. Anno 2016 hoeven we gelukkig niemand meer te overtuigen. De borsten groeien omdat ze zich voorbereiden op een belangrijke rol: het geven van borstvoeding. De melkklieren worden geactiveerd en kunnen ervoor zorgen dat je borst gemakkelijk 500 gram zwaarder wordt. De borsten kunnen enkele cupmaten groter worden. Voor de ene vrouw is dat de maat waar ze altijd al van droomden, maar voor de ander is dat, letterlijk & figuurlijk, een grote last.

aangepaste voedingsbeha


Hoe kan je nu weten wanneer je best een zwangerschapsbh koopt?  Ook hier geldt: ieder lichaam is anders. Wanneer je gewone beha te strak voelt en je borsten niet meer mooi in de cups passen, dan is het tijd om een zwangerschapsbeha te kopen. Je kiest hierbij voor een meegroeibeha maar je kan al starten met een voedingsbeha. Advies voor de juiste maat is hierbij aangewezen. Een voedingsbeha gebruik je immers geruime tijd.

Laat je tijdens deze zoektocht dan ook goed begeleiden en let op volgende tips voor je beha aankoop:
  • Je eerste zwangerschapsbeha moet je kunnen dragen op het kleinste haakje. Zo kan je de beha langer dragen. 
  • De rugband mag niet omhoog kruipen als je je armen in de lucht steekt en de bandjes mogen niet knellen, maar zeker ook niet te los zitten.
Een zwangerschapsbeha is fashion en je kan ermee uitpakken. Voel je stralend met mooie lingerie! Bij the baby’s corner heb je grote keuze tussen modellen van onder andere Mammae, Anita maternity en Noppies. Wij hebben het in huis, voor jou. Voor jou alleen. In onze mum’s corner kan je je hartje ophalen. Wij weten dat mode jouw passie is. Mama’s weten dat mode onze passie is. Dagelijks, feestelijk, couture, accessoires, zwangerschapskledij of borstvoedingskledij.

TIP: bij heel pijnlijke borsten kan je ook ’s nachts een zwangerschapsbeha zonder beugel dragen.

Chargement en cours
Chargement en cours