Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.
Stokke Tripp Trapp, de eetstoel voor het leven

stokke tripp trapp, een stoel voor het leven


Wauwie, de laatste jaren genoten al meer dan 11 miljoen kindjes van hun lekkere snack of maaltijd met de iconische Tripp Trapp eetstoel. Vandaag laat het slimme, verstelbare ontwerp nog steeds alle flexibiliteit toe voor je kindje met zowel een in diepte als hoogte verstelbare zit- en voetplaten. Dit zorgt ervoor dat je kindje op elke leeftijd in een comfy en ergonomische houding zit. Geniet van je kleintje die in alle veiligheid en comfort zich ontwikkelt en bijleert, dicht bij jou aan de familietafel. Zaaalig!

tripp trapp in één oogopslag


Groeit mee met je kleintje vanaf geboorte tot volwassene
Comfort, ondersteuning en vrijheid om te bewegen op elke leeftijd
Getest en vertrouwd voor uitstekende veiligheid en duurzaamheid
Gemaakt in Europa, vervaardigd met kwaliteit
Iconisch Scandinavisch ontwerp van Peter Opsvik

tripp trapp kopen

het ontstaan van tripp trapp


De Tripp Trapp is ontworpen door de Noorse ontwerper Peter Opsvik in 1972 vanuit de nood om z'n eigen zoontje een comfortabele eetstoel te geven.

 Vanaf toen heeft de stoel, die met je spruitje meegroeit, een (r)evolutie teweeggebracht in de hele categorie van kinderzitjes. Briljant in zijn eenvoud, is hij ontworpen voor elke levensfase van je kleintje. De Tripp Trapp eetstoel is een echt iconisch meubelstuk en kan je leven lang gebruikt worden. En dit kunnen we als duurzame baby- & kinderwinkel alleen maar toejuichen!

tip top kwaliteit


De Tripp Trapp is gemaakt van Europees beuken- en eikenhout, op een verantwoorde een duurzame wijze ontgonnen. De stoel staat voor stevigheid, duurzaamheid en flexibiliteit. Beuken- en eikenhout zijn de meest natuurlijke keuzes voor het maken van duurzame meubelen en net daarom wordt de Tripp Trapp met 7 jaar garantie gewaarborgd.

Het gekozen hout voor de eetstoel geeft een natuurlijk gevoel met een mooie houtstructuur die elke Tripp Trapp een unieke uitstraling geeft en... die na verloop van tijd alleen maar mooier wordt.

personaliseren? dat kan!


Maak de Tripp Trapp van je kindje echt af met een persoonlijke gravering in de stoel. Het graveren van je eetstoel is een leuke manier om je kleintje te laten weten dat de stoel speciaal voor hem of haar gemaakt is. De rugleuning kan gegraveerd worden met de naam van je spruitje of een leuke bijnaam.

gravering

de wereld van stokke


De Stokke filosofie is gebaseerd op één kernbegrip: het ontwerpen van producten in het beste belang van het kind. Alle Stokke producten zijn ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en de band tussen ouder en kind te optimaliseren. Hierdoor staat elk ontwerp garant voor perfecte ergonomie en onovertroffen comfort. Het kind is de belangrijkste gebruiker. Van kinderwagen met hoge zit tot de draagzak, van kinderstoel tot kinderkamer altijd staat het kind centraal met zijn behoeften.
Chargement en cours
Chargement en cours