Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.

wanneer een zwangerschapsbroek dragen?


Ieder buikje is anders, waardoor er geen exacte wetenschap bestaat over wanneer je een zwangerschapsbroek nodig hebt. Gemiddeld koop je die aan 12 weken, maar afhankelijk van je buik kan dat ook heel wat vroeger of later zijn. Laat je lichaam voor zich spreken.


Wanneer je ’s avonds thuiskomt en het gevoel hebt dat je je broek moet openzetten, dan wordt het hoog tijd dat je op zoek gaat naar een goede broek waarin je je comfortabeler voelt. En geen nood, niemand zal zien dat je een zwangerschapsbroek draagt. Hedendaagse zwangerschapsbroeken zien er even leuk en stylish uit als gewone broeken. Je kan ze zelfs nog verder dragen na de zwangerschap. 

Kies niet gewoon voor een grotere maat, maar wel degelijk voor een zwangerschapsbroek. Die laatste zijn speciaal gemaakt voor zwangere vrouwen en zetten je figuur in de verf. Een broek in een grotere maat flatteert niet en heeft de verkeerde pasvorm. Kies ook voor dezelfde maat in je zwangerschapskledij dan je voorheen droeg. Alle zwangerschapskleding is gemaakt om zo’n 12 tot 13 kg mee te groeien.

Bij een eerste kindje gaat je buikje over het algemeen minder snel groeien. Dat komt omdat deze spieren nog niet ontwikkeld zijn. Daardoor zal je voor een eerste zwangerschap mogelijk pas later een zwangerschapsbroek nodig hebben dan voor een tweede kindje. Luister naar je lichaam en laat de natuur beslissen wanneer je het best een zwangerschapsbroek koopt. En geloof ons, je zal er nog even fashionable uitzien als anders!


pretty (in) denim

Denim is een onverslijtbare klassieker en jawel, als je zwanger bent zit ze nog lekkerder. Een zwangerschapsjeans ondersteunt immers je babybuik als de beste. Denk: fashion. Voel: comfort. Zie: streetwise. Want de bootcut, straight en skinny liggen klaar in alle maten. Elegant, casual of trendy, de keuze is aan jou.

Ons team van mama's helpen je graag verder met het beste, oprechte advies.
Welkom, van harte.
Chargement en cours
Chargement en cours