Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.


Jouw perfecte borstvoedingsbeha


Tijdens je zwangerschap bereiden je borsten zich voor op het geven van borstvoeding. Zorg dan ook voor je eigen comfort en kies al tijdens de zwangerschap (en zeker in de laatste maanden) voor een zwangerschapsbeha die verschillende cupmaten meegroeit.

jouw zwangerschapslingerie

Al vanaf het begin van de zwangerschap veranderen de borsten. Ze ontwikkelen meer melkklierweefsel waardoor ze zwaarder en voller worden.
Een borst kan tijdens de zwangerschap 500 gram zwaarder worden. Daarom bestaan er speciale borstvoedingsbeha’s die enkele cupmaten meegroeien.
Een beha die knelt is een absolute no go, zowel tijdens als na je zwangerschap. Want een knellende beha kan de melkkanaaltjes doen verstoppen.

extra comfort met borstvoedingsbh's

Wanneer je bevallen bent en borstvoeding geeft, dan zal je tussen de derde en de vijfde dag na de bevalling stuwing krijgen. Jouw borsten kunnen dan gevoelig en gezwollen zijn en pijnlijker aanvoelen of misschien zelfs nog een cupmaat groter worden. Draag daarom een borstvoedingsbeha die comfortabel aanvoelt en zeker niet te veel spant. De stuwing verdwijnt na ongeveer 48 uren.
Een borstvoedingsbeha en andere zwangerschapslingerie zoals onderbroeken of steunbanden en zwangerschapsbadmode zijn ontworpen om jou extra comfort te bieden tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding, maar ook om de juiste steun te bieden aan de rug. Bovendien zorgt een zwangerschapsbeha ervoor dat de huid haar stevigheid behoudt.


comfortabele én mooie zwangerschapslingerie 

Geen nood, het is niet omdat een borstvoedingsbeha praktisch is, dat hij er niet leuk uitziet. In onze mum’s corner vind je een uitgebreid aanbod aan trendy zwangerschapslingerie en zwangerschapsbadmode waarin je je ongetwijfeld een aantrekkelijke en knappe (toekomstige) mama voelt.

Chargement en cours
Chargement en cours