Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.

FAQ Geboortelijst

Bij the baby’s corner is een geboortelijst iets bijzonders. Het is zóveel meer dan enkel het samenstellen van een geschenkjeslijst voor de komst van je baby. Een geboortelijst bij the baby’s corner is een totaalbeleving, een ware mijlpaal in je zwangerschap en een heel persoonlijk moment tussen de ouders. We zijn een thuis voor jullie allemaal, een plek waar je rustig kan grasduinen, winkelen, raad vragen, ontdekken, giechelen, je zorgen delen. Er hangt een bijzondere sfeer in de winkel. Kom die ontdekken en laat je inspireren. We geven je graag advies voor je uitzet want ook al is de baby er nog niet, de nodige spulletjes verzamelen op zich is best spannend. Dit maakt dat het aanleggen van een geboortelijst bij the baby’s corner uniek is en niet te vergelijken met andere winkels.
 1. Warme ontvangst door team van mama’s
 2. Uitgebreid en persoonlijk advies, een antwoord op al je vragen
 3. Het grootste assortiment duurzame, eco-friendly en kwalitatieve babyartikelen met topmerken vanzelfsprekend!
 4. Alles onder één dak van 2500m² voor de komst van je baby
 5. De grootste keuze in alle stijlen: Scandinavian, Classic, Romantic, Bohemian, Colorful, Playful, Baby mood, Genderneutral, Basic, … 
 6. Groot aanbod voor grote broer of zus: speelgoed, kinderkamers, back to school, kinderfietsen en kinderkleding tot 16 jaar.
 7. Parking voor de deur
 8. Leg te allen tijde je geboortelijst aan
 9. Wonderpakket met magisch eerste geschenkje bij de aanleg van je geboortelijst
 10. 10% korting op alle geboortelijstaankopen in de vorm van een cadeaubon
 11. Beheer online je lijst van a tot z, waar je wil en wanneer je wil.
 12. 100% online geboortelijst of gecombineerd met winkelbezoeken, je kiest het volledig zelf.
 13. Deel ook voor de geboorte je geboortelijst met familie en vrienden
 14. Jouw babyuitzet staat een 3-tal weken voor de geboorte bij ons klaar in het geboortehuisje van je baby
 15. Gratis thuislevering van alle geboortelijstartikelen
 16. Montageservice van meubelen mogelijk
 17. Geen aankoopverplichting (excl. meubelen, kinderwagens, autostoelen en seizoenskleding)
 18. Maak kennis met de grootouderlijst. Vele grootouders willen ook graag een reeks spulletjes in huis halen om het kleinkindje te ontvangen. Denk maar aan een bedje, speelgoed, park, eetgerei, babyfoon, autostoel,… Ook hier geniet je van de 10% waardebon op alles!
 19. In the baby’s corner kan je exclusieve producten en merken op je geboortelijst plaatsen zoals het Tales of Glory assortiment, een unieke collectie producten  waarin het bewaren van de allereerste herinneringen centraal staat. De  baby milestone box met als eerste invulling de Bloom organic babykleding  en de al even unieke aanvulling van een Giftbox Newborn fotoshoot zijn  stuk voor stuk ecologische en duurzame producten.
 20. In verwachting van een tweeling? Dan krijg je op elk identiek product dat je dubbel op je geboortelijst plaatst maar liefst 15% korting.
Meteen na het afsluiten van je geboortelijst, ontvang je een cadeaubon ter waarde van 10% van je geboortelijstaankopen. Je kan de verkopen en het opgespaarde bedrag op jouw geboortelijst live volgen in jouw online oudermodule.
*Promotieartikelen, cadeaubonnen en de Tales of Glory Giftbox newborn fotoshoot tellen niet mee voor het totale bedrag van de cadeaubon. De cadeaubonnen blijft één jaar geldig na uitgifte en kan je gebruiken op het hele assortiment van the baby’s corner, zowel in de winkel als online.
Hoera, het zijn er twee! Dubbel geluk, betekent dubbel plezier. Bij the baby’s corner krijg je standaard op alle geboortelijstaankopen 10% korting in de vorm van een cadeaubon. Voor alle identieke tweelingartikelen, is een korting van 15% geldig.
Ben je in verwachting van een tweeling? Stuur dan even een mailtje naar administratiegeboortelijsten@babyscorner.be om van dit voordeel te genieten.
We zijn ouders, hebben kinderen, we willen hen zien spelen en genieten en opgroeien in de best mogelijke wereld. Als winkel voor baby, kind en mama willen ook wij hierin het verschil maken. We hebben besloten om onze producten heel goed te screenen op hun ecologische voetafdruk en proberen dan ook zo veel mogelijk aan te bieden dat lokaal geproduceerd wordt. Anderzijds kijken we ook naar de duurzaamheid van die productie, naar het proces en de materialen. Zo willen we een voorbeeld zijn, voor iedereen die ons bezoekt, voor iedereen, en dat met één doel: onze kinderen blakend van gezondheid en contentement zien spelen in de zuivere natuur, zwemmen in de zee en vijvers, duikelen in groene bossen. Want … We care!
Bij the baby’s corner kan je te allen tijde je geboortelijst leggen en van alle voordelen (link) die de geboortelijst met zich mee brengt, genieten. Er is geen minimum aankoopbedrag vereist of geen minimum aantal artikelen verplicht.
Kan ik een afspraak in de winkel maken voor de aanleg van de geboortelijst?
We nodigen je dan ook van harte uit om in alle rust bij ons op visite te komen om je geboortelijst samen te bespreken, te plannen, te realiseren. Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind. Dat draagt volledig bij tot ons begrip voor de talloze vragen over zwangerschap en baby. Wij helpen je daarmee. Beloofd.
Je kan je afspraak online inplannen (link). Aan jou de keuze om ons aan te geven hoeveel tijd je graag voorziet voor de afspraak van je geboortelijst.

 • Uitgebreide afspraak (+/- 2u)
 • Beknopte afspraak (+/- 1u)
 • Zelfstandig je geboortelijst aanleggen in de winkel en spulletjes naar hartenlust verzamelen. Er is steeds iemand ter beschikking mocht je een woordje uitleg wensen.
De relatie met jou vinden we heel belangrijk en we zullen ook altijd voor je klaar staan met advies op jouw maat van wat toekomstige ouders en grootouders nu al meer dan 20 jaar nodig hebben. Persoonlijk contact is onze missie, vanuit je comfortabele zetel of in onze winkel in Nazareth. Daar maken we het verschil met andere winkels. De voorlopige geboortelijst maak je definitief met de betaling van de waarborg (€100). Hiervoor ontvang je meteen een wonderpakket met magische geschenkjes van the baby’s corner en Tales of Glory. De waarborg van €100 krijg je bij afsluiten van je geboortelijst uiteraard volledig terug.
We hanteren geen aankoopverplichting* waardoor je heel vrij bent om je geboortelijst naar hartenlust te vullen met wondermooie geschenkjes.
*Voor bepaalde artikelen maken we hierin een uitzondering: meubelen, kinderwagens, autostoelen en seizoenskleding. Ook de artikelen die op maat van jou besteld worden (vb. gepersonaliseerde artikelen) hebben een aankoopverplichting.
Dit betekent dat deze artikelen gekocht moeten worden. Je kan deze artikelen met aankoopverplichting steeds aanduiden op de online geboortelijst met ‘prioriteit’, zo weet de schenker dat dit belangrijke spulletjes zijn die je héél graag in huis wil.
De artikelen met aankoopverplichting vind je overzichtelijk terug in je online geboortelijst, zowel in het overzicht als per artikel.
Het is niet mogelijk om een artikel op te delen in schijven omdat dit voor de ouder en schenker verwarrend kan zijn. Er staan standaard cadeaubonnen op de geboortelijst die je als ouder meteen na aankoop ontvangt in je mailbox. De cadeaubonnen kan je gebruiken om zelf (duurdere) artikelen op je geboortelijst aan te kopen.
Eens je een artikel op je geboortelijst plaatst, wordt de prijs van dat artikel vastgezet.
Vanaf het moment dat je je lijst publiceerde (na betaling van de waarborg), staat deze meteen zichtbaar voor schenkers aan wie je de schenkerlogin doorspeelt. Deze schenkerlogin kreeg je bij publicatie in je mailbox.
Soms komen familie en / of vrienden rechtstreeks naar de winkel om een geschenkje te kopen al voor de geboorte. Wens je echter nog enkele spulletjes verborgen te houden voor deze schenkers voor geboorte (vb. geslachtsgebonden items)? Dan duid je deze artikelen in de online geboortelijsten niet aan met ‘tonen voor geboorte’. Op die manier weet het team van the baby’s corner welke spulletjes ze mogen tonen aan deze enthousiaste schenkers.
Een baby-uitzet van je dromen kon nog nooit zo snel en makkelijk de jouwe worden! Deel de link met familie en vrienden: https://www.thebabyscorner.be/nl-be/ 
Tot 14 dagen na de levering of ophaling van de artikelen die je wenst te retourneren, kan je deze omruilen naar de waarde van het artikel in een cadeaubon. Dit is enkel geldig indien de artikelen niet gebruikt zijn, niet beschadigd zijn en zich in de originele verpakking bevinden.
De artikelen kunnen omgeruild worden in de winkel. Stuur je deze artikelen liever retour? Dan kan dit op eigen kosten, we voorzien hiervoor geen retourlabel.
Weet je je login of paswoord niet meer? Kom dan langs in de winkel en we helpen je persoonlijk verder om je wachtwoord aan te passen in ons systeem. 
Via de knop ‘droomlijstjes’ op www.thebabyscorner.be kom je terecht op een webpagina waarbij je als schenker kan inloggen op een geboortelijst.
De login bestaat uit de voornaam en de naam van het kindje, aan elkaar geschreven zonder spaties, accenten en leestekens. Het wachtwoord is de geboortedatum van het kindje (ddmmjjjj). Vb. Chloé Janssens is geboren op 07/10/2019 – login: chloejanssens, wachtwoord: 07102019.

Een tweeling? Dan log je in met beide voornamen en de achternaam, ook aan elkaar geschreven zonder spaties, accenten en leestekens. Vb. Chloé en Jules Janssens, geboren op 07/10/2019 - login: chloejulesjanssens, wachtwoord: 07102019.
De meest complete babychecklist met alles voor je baby vind je hier! Vink de producten af die je al hebt en neem een kijkje in de winkel of online naar de producten die je nog zoekt. Voor de verzorging van je baby heb je immers veel spullen nodig. Maar waar moet je beginnen? Wat is handig om te hebben en wat zijn echte baby musthaves? Met deze ultieme baby checklist weet je zeker dat je alle onmisbare babyspullen in huis hebt en dat je met een gerust hart je kleine spruit zal verwelkomen, vertroetelen en verzorgen. Geniet met volle teugen!
In de winkel kies je meteen je favoriete spulletjes uit. We nodigen je dan ook van harte uit om in alle rust bij ons op visite te komen om je geboortelijst samen te bespreken, te plannen, te realiseren. Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind. Dat draagt volledig bij tot ons begrip voor de talloze vragen over zwangerschap en baby. Wij helpen je daarmee. Beloofd.
Op de website kan je rustig doorheen de catalogus scrollen en filteren op categorie, merk, kleur, … waardoor je heel eenvoudig een keuze kan maken uit ons ruim assortiment. De artikelen die je vanuit deze online catalogus toevoegt, verschijnen op je geboortelijst als artikelen ‘in afwachting’. Je hebt hierbij 7 dagen de tijd om deze artikelen te bevestigen. Indien je ze zelf niet bevestigt, dan plaatsen we ze als extra service automatisch na 7 dagen voor jou als bevestigd.
Wens je graag een geboortelijst te leggen bij the baby’s corner? Dan kan dit 100% online, eventueel gecombineerd met bezoeken aan de winkel. Is het onmogelijk voor jou om naar de winkel te komen (vb. omwille van zwangerschapsrust, …), dan staan we je graag ook telefonisch te woord met persoonlijk advies voor het samenstellen van je geboortelijst. Je neemt hiervoor het beste contact op met Martine, op het nummer 09 381 12 77.
Na het toevoegen van je favoriete stuks op je geboortelijst, heb je 7 dagen de tijd om deze artikelen te bevestigen of te verwijderen. Na deze termijn gaan de artikelen automatisch naar de status ‘bevestigd’ en kan je ze niet meer verwijderen.
Waarom dit zo is? The baby’s corner kiest al meer dan 20 jaar lang voor een heel persoonlijke aanpak waarbij de wensen van mama’s en papa’s steeds op nummer 1 staan. We zorgen ervoor dat álle artikelen van je geboortelijst een 3-tal weken voor de geboorte gereserveerd staan in de winkel. De automatische bevestiging na 7 dagen geeft ons de tijd om jouw gekozen spulletjes in bestelling te laten gaan, waardoor wij onze belofte kunnen nakomen dat ze hier op tijd aanwezig zijn voor de komst van je baby.
Je kan aan je geboortelijstartikelen een prioriteit toekennen. Dit doe je bij voorkeursartikelen die je graag als eerste wil krijgen, verplichte artikelen, … Deze artikelen heb je vaak als eerste nodig van zodra je kindje geboren is. Het label ‘prioriteit’ zorgt ervoor dat familie en vrienden rekening kunnen houden met deze voorkeur.
Je kan deze prioriteitsstatus op elk moment per artikel aanpassen.
Voor de geboorte van de baby kan je ervoor kiezen om artikelen te verbergen voor familie en vrienden. Dit gaat vaak om geslachtsgebonden items of om spulletjes die je graag nog even voor jezelf houdt. Eens deze artikelen het label ‘verbergen voor geboorte’ hebben, zijn deze (nog) niet zichtbaar voor familie en vrienden.
Mochten schenkers langskomen in de winkel voor de geboorte van de baby, dan zullen deze spulletjes ook niet getoond worden.
Een de baby geboren is, worden deze verborgen spulletjes automatisch zichtbaar geplaatst, zodat familie en vrienden naar hartenlust kunnen shoppen.
Het is jammer genoeg niet mogelijk om artikelen in promotie toe te voegen aan je geboortelijst. Op alle geboortelijstaankopen krijg je 10% korting in de vorm van een cadeaubon bij het afsluiten van je geboortelijst. Wens je toch een promotieartikel aan te kopen? Dan kan dit rechtstreeks in de winkel of op de webshop.
We zorgen ervoor dat alle geboortelijstspulletjes (excl. meubelen*) aanwezig zijn een 3-tal weken voor de geboorte. Wens je enkele artikelen vroeger in huis? Dan koop je deze best geruime tijd op voorhand aan op de geboortelijst, zodat deze meteen in bestelling gaan nadat ze gekocht zijn.
Indien de artikelen bij ons aanwezig zijn (= beschikbaar), dan kan je ze terugvinden op de online geboortelijst onder de status ‘afhaalbaar/leverbaar’.

*Slaapkamermeubels op de geboortelijst

Van zodra alle slaapkamermeubels op de geboortelijst gekocht zijn, kan je deze in bestelling plaatsen in de oudermodule bij ‘levering/afhaling’. De gemiddelde leveringstermijn bedraagt een 4-tal weken. Er wordt contact opgenomen om de levering van de meubelen in te plannen. Je koopt dus best een 8-tal weken voor de verwachte bevallingsdatum de meubelen aan, zodat deze zeker op tijd geleverd worden om het kamertje van je baby klaar te zetten.
*Hieronder verstaan we: bedje, commode, kast, wandrek, nachtkastje, schommelstoel, verlengstukken commodes, uitbreiding voor bedden.
Parken, wiegjes, luiertafels en badmeubelen voorzien we zoals alle andere artikelen standaard 3 weken voor de geboortedatum.
Je krijgt vanaf de aanleg van je geboortelijst toegang tot de online oudermodule. Dat houdt in dat je te allen tijde kan nagaan welke artikelen wanneer van de lijst gekocht werden en door wie. De artikelen op jouw geboortelijst worden onderverdeeld met verschillende statussen (filters):
 • In afwachting: Bij het toevoegen van artikelen op de geboortelijst heb je 7 dagen de tijd om deze artikelen te bevestigen of te verwijderen. Na afloop van deze 7 dagen, plaatsen we de artikelen automatisch als bevestigd.
 • Bevestigd: Deze artikelen gaan voor jou in bestelling. Het is niet mogelijk om deze artikelen te verwijderen van je geboortelijst. We zorgen ervoor dat ze ongeveer 3 weken voor de geboorte voor jou aanwezig zijn in de winkel (excl. meubelen).
 • Nog niet afhaalbaar / leverbaar: Deze artikelen werden reeds gekocht, maar staan nog in bestelling. Ze zijn nog niet afhaalbaar / leverbaar.
 • Afhaalbaar / leverbaar: Deze artikelen zijn beschikbaar in de winkel. Je kan ze komen afhalen of een levering activeren.
 • Afgehaald door schenker: Deze artikelen haalde de schenker bij ons op of werden geleverd bij de schenker thuis. Je mag ze binnenkort verwachten als cadeau van deze schenker.
 • Geleverd / afgehaald door jou: Deze artikelen zijn onderweg naar jou of zijn intussen bij je thuis aanwezig.
De gemiddelde leveringstermijn van een artikel bedraagt ongeveer 4 weken, hou hier zeker en vast rekening mee als je op het einde van de zwangerschap nog spulletjes toevoegt op de geboortelijst die je al heel snel nodig zal hebben voor de verzorging van de baby.
Op de afdeling geboortelijsten in de winkel kunnen familie en vrienden een geschenk kopen. De artikelen van de geboortelijst worden in de winkel netjes opgeborgen in een persoonlijk geboortehuisje waarbij elke schenker een keuze kan maken uit de geschenkenlijst.
Bij de aankoop van een cadeau op je geboortelijst krijgt de schenker de kans om een persoonlijke boodschap achter te laten. Verder kan de schenker kiezen of hij zelf het geschenkje meeneemt of laat afhalen door de ouders.
De cadeaubon wordt rechtstreeks naar de ouder gestuurd via e-mail vanaf het moment dat hij gekocht is. Met de cadeaubon kan je als ouder naar hartenlust artikelen kopen op de geboortelijst, op de webshop of in de winkel. De cadeaubon blijft 1 jaar geldig na uitgave.
De waarde van de gekochte cadeaubonnen wordt niet meegerekend bij de berekening van het totale geboortelijstbedrag. In de instellingenmodule van de online geboortelijst is steeds een overzicht te vinden van de gekochte cadeaubonnen.
Kreeg je een login van de ouders? Dan kan je deze unieke login gebruiken om in te loggen op de geboortelijst en naar hartenlust shoppen voor de baby die eraan komt.
Kreeg je geen unieke login? Dan kan je inloggen op de geboortelijst door de voornaam en naam van de baby (zonder spaties, accenten en leestekens) in te vullen als login. Het wachtwoord is de geboortedatum van het kindje in de vorm van DDMMJJJJ.

De schenker maakt een keuze uit de spulletjes op de online geboortelijst en kan betalen met diverse betalingsmogelijkheden. De schenker kan ervoor kiezen om de artikelen af te halen / te leveren bij de ouders.
Ben je ingelogd als ouder op je geboortelijst? Dan kan je vanuit je artikelenoverzicht je geschenkjes zelf aankopen. Je eigen aankopen op je geboortelijst tellen uiteraard ook mee voor de cadeaubon van 10% die je bij het afsluiten van je lijst verkrijgt.
Online kan je betalen met volgende betaalwijzen:
 • Bancontact
 • KBC Online / CBC Online
 • ING Homepay
 • VISA
 • MasterCard
 • iDeal
 • Paypal
 • Cadeaubon the baby’s corner
In de winkel kan je betalen met volgende betaalwijzen:
 • Cash
 • Bancontact
 • Payconiq
 • VISA
 • MasterCard
 • Cadeaubon the baby’s corner
We voorzien per geboortelijst één gratis levering van de kinderkamermeubelen en één gratis levering bij de afsluiting van de geboortelijst. Per aankoopschijf van €750 kan je als ouder een extra gratis levering activeren. Je activeert de levering steeds vanuit de online oudermodule.

Aandachtspunt: als er al voor €1500 gekocht werd op je geboortelijst én je hebt de eerste gratis levering op de kaap van €750 niet opgebruikt, dan vervalt deze eerste levering en ga je meteen verder naar de levering van de kaap van €1500.

* Gratis leveringen worden alleen aangeboden voor België en Nederland. Als je een levering naar een ander land wilt, informeer dan naar onze voorwaarden.
Je kan op elk moment de gekochte geboortelijstgeschenken afhalen in de winkel. Om deze afhaling vlot te laten verlopen, plan je best een afhaalmoment in via de afhaalknop in de online geboortelijst (link). Op die manier zorgen wij ervoor dat alle spulletjes voor je klaar staan op het gewenste afhaalmoment waardoor ook jij niet hoeft te wachten aan de kassa.
Zeker en vast! Op aanvraag voorzien we de montage van de meubelen bij je thuis. Deze service is uiteraard betalend. Wens je graag een offerte hiervoor te ontvangen? Neem dan even contact op met administratiegeboortelijsten@babyscorner.be

In de winkel

Je kan ervoor kiezen om je geboortelijst af te sluiten in de winkel en meteen de overgebleven spulletjes van je geboortelijst mee te nemen naar huis (link afsprakenformulier). Dit is bovendien het ideale moment om nog even een bezoekje te brengen aan de winkel indien je nog vragen hebt over de verzorging van je kindje, … We zijn er voor jou en het nieuwe leven dat je omringt. Na het afsluiten van je geboortelijst in de winkel, krijg je meteen de 10% waardebon in je mailbox.

Via de online geboortelijsttool

Via de instellingen in de online geboortelijst kan je je geboortelijst meteen online afsluiten en je 10% korting claimen (link). Volg de eenvoudige stappen en kies ervoor om de overgebleven spulletjes af te halen of gratis aan huis te laten leveren. Na het afsluiten van je geboortelijst krijg je automatisch je 10% waardebon in je mailbox.
Je kan je geboortelijst op elk moment afsluiten tot uiterlijk twee maanden na de geboorte van je baby. Gelieve de geboortelijst uiterlijk na deze twee maanden af te sluiten en je cadeaubon van 10% van de geboortelijstaankopen te ontvangen. Je kan online je geboortelijst afsluiten of langskomen in de winkel op afspraak, die kan je inplannen via de oudermodule.
Chargement en cours
Chargement en cours