Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.


Melk is goed voor elk


“melk, de witte motor”


Toen wij zelf nog kind waren was dat de slogan waar je niet naast kijken kon. Ondertussen weet de wetenschap ook echt waarom. Maar naast de ontzettend rijke gezondheidsvoordelen, schept borstvoeding ook een intense band tussen baby en mama. En daarna? Daarna helpen wij jou met de perfecte opvolgmelk, speentjes én flesjes. Of wanneer de borst soms moeilijk is, biedt the baby’s corner raad en daad. Wandel eens binnen en ontdek ons schier eindeloze assortiment flesjesspeentjesuitdruiprekken, sterilisators, flessverwarmers, …  Vraag raad aan ons, wijsheid is iets dat mama’s met mekaar delen. Welkom, altijd!
Flesvoeding  geven? Lukt het niet om borstvoeding te geven of kies je er bewust voor  om flesvoeding te geven in plaats van borstvoeding? Ook dan kan je bij  ons terecht! In the baby's corner vind je het ruimste aanbod aan  flesjes, spenen, sterilisators en flessenwarmers.


Eindeloos assortiment flesjes & speentjes


Je hebt waarschijnlijk al verhalen van andere mama's gehoord over hoeveel verschillende soorten flesjes en spenen er allemaal bestaan. Ook voor tasje, flesje en tutje flaneer je onze winkel binnen. We helpen je graag in jouw zoektocht. We hebben  de merken zorgvuldig uitgekozen zodat jouw baby de ideale fles  krijgt. Zo vind je bij ons flesjes en spenen van verschillende merken zoals Avent, Tommee Tippee, difrax, Dodie, Nûby,... De liefhebbers van kleur en design kunnen bij ons terecht voor flesjes van Suavinex of het franse Beaba. Daarnaast vind je leuke accessoires om je flesjes mee te nemen en te beschermen.

Steriliseren tijdens het geven van flesvoeding


Om bacteriën en infecties te vermijden, moet je er steeds voor zorgen  dat de flessen en speentjes goed gesteriliseerd zijn. Dat kan  gemakkelijk met behulp van een magnetronsterilisator of een elektrische  sterilisator. Die werken niet alleen heel goed, ze besparen je ook een  pak tijd. Het is aangeraden om de flessen en spenen tot aan de leeftijd  van 6 maanden na elk gebruik te steriliseren. Vanaf 6 maanden volstaat  het om 1 keer per week te steriliseren.
Je kan de flesjes laten drogen op een handig uitdruiprekje. Die  bestaan in allerlei leuke vormen en maten. Zo is er  bijvoorbeeld het grass-uitdruiprekje van Boon. Wandel eens binnen in de winkel of shop online en ontdek ons schier eindeloze assortiment flesjes, speentjes, uitdruiprekken, flessenwarmers, … Welkom, altijd!

flesjes

in verschillende kleuren en maten

Chargement en cours
Chargement en cours