Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.

onder mama's


Onder mama’s is een mamaplatform voor een zorgeloze zwangerschap en machtig moederschap. Deel op deze warme mamawebsite informatie, ervaringen, gevoelens en gedachten met elkaar. Niet enkel de roze wolk. Ook wat moeilijker ligt. Zo kunnen mama’s leren van elkaar want je staat er niet alleen voor! 

wie is onder mama's

Onder mama’s wil de gids zijn voor alle mama’s tijdens de belangrijkste reis in hun leven. In een cultuur die toch nog steeds emoties en twijfels naar het achterplan duwt, is de openheid en durf om alle taboes en zorgen te bespreken rond zwangerschap en pril moeder- en vaderschap een diepe verademing. Onder mama’s, de roadmap voor aanstaande mama’s voor krachtig moederschap, werd een boek vol wijsheid en speelse tips, dat wat iedereen hoort te weten maar nooit verteld werd.
 
bezoek het platform

onder mama's, mama's weten waarom en peutermama's

De zwangerschapsgids Onder mama's, babygids Mama's weten waarom, Peutermama's zijn als een beste vriendin die je zorgen uit handen neemt. Met praktische tips en wijsheden helpt auteur Sonia aanstaande en jonge ouders hun weg vinden naar machtig moederschap.

voor en door mama's

Sonia Pypaert is een ervaren mama en creëert samen met andere mama's een wereld waar mama’s andere mama’s elkaar kunnen ontmoeten en wijsheid en ervaringen kunnen delen. Het Onder mama’s platform wordt gemaakt door en voor mama’s en wil op die manier elke mama bereiken.

Sonia Pypaert schrijft in 2020 een nieuw hoofdstuk in haar levensverhaal: “In deze periode van verstilling en bezinning, is de tijd rijp om Onder mama’s aan alle mama’s toe te vertrouwen. Onder mama’s wordt een wereld waar mama’s altijd onder mama’s zijn en wijsheid en ervaringen delen. Een wereld waar gesprekken met een grote openheid mogelijk worden want we praten te weinig met mekaar over de twijfels en kleine en grote zorgen. Elke moeder bouwt een imperium op vol wijsheid, met vallen en weer opstaan. Tijd nu om al die wijsheid en ervaringen te delen want die roze wolk is een volkssprookje dat omzichtig moet verteld worden. Onder mama’s is de roadmap voor een zorgeloze zwangerschap & machtig moederschap.”

Het verhaal

community

Omdat deze ultieme zwangerschapsgids zo’n succes is onder zwangere vrouwen werd op korte termijn een warme community opgezet voor (aanstaande) mama’s. Onder mama's is een platform waarop mama’s relevante content kunnen lezen over zwanger worden, zwangerschap, baby, mama en kind. Je kan deelnemen aan gesprekken in onze comunity, vragen stellen aan mama-experten, een podcast beluisteren en veel meer! Het is een wondere wereld waar mama’s altijd onder mama’s zijn en wijsheid en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Bezoek het platform

experten

Het gezellige mamateam van Onder mama’s bestaat ook voor een deel uit mama-experten die op regelmatige basis een adviserende blog schrijven over hun expertise. Door deze experten samen te brengen is de expertise binnen de community zeer breed, gaande van een vroedvrouw, kinderpsychologe tot kindercoach en meer. Daarmee wordt vooral expert-content naar voor gebracht met telkens dezelfde warme boodschap: tips en advies voor jonge mama’s en hun kinderen. Onder mama’s wil alle mama’s aansporen om te blijven dromen en je in deze tijden te verbinden en leren van elkaar.

leer de experten kennen


volg onder mama's op social media:


Facebook Onder mama's       Instagram Onder mama's      Spotify Onder mama's     


Chargement en cours
Chargement en cours