Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.

reviewbeleid

We hechten veel waarde aan eerlijke feedback van onze klanten en streven ernaar om transparant te zijn over ons reviewbeleid. Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over hoe we reviews verzamelen, modereren en presenteren.


  1. Integrale publicatie vs. selectie: We publiceren alle ontvangen reviews integraal op onze website. We maken geen selectie op basis van de inhoud van de review, maar behouden ons het recht voor om reviews te weigeren die aanstootgevend, beledigend, spam of geen betrekking hebben op onze onderneming, onze diensten of producten.
  2. Weigeringsbeleid: Reviews kunnen worden geweigerd als ze aanstootgevend, beledigend, spam of irrelevant zijn voor onze community. We streven ernaar om een positieve en constructieve sfeer te behouden in onze reviewsectie.
  3. Inhoudelijke wijzigingen: We publiceren reviews zoals ze door de klant zijn ingediend, zonder inhoudelijke wijzigingen. In uitzonderlijke gevallen kunnen we spelling- of grammaticafouten corrigeren om de leesbaarheid te verbeteren, maar de inhoud van de review blijft ongewijzigd.
  4. Standaard rangschikking: Reviews worden standaard gerangschikt op datum van indiening, met de meest recente reviews bovenaan.
  5. Reviewer authenticiteit: Iedereen die ervaring heeft met onze producten of diensten kan een review schrijven. Om de echtheid van reviews te waarborgen, controleren we de aankoopgeschiedenis van reviewers niet. We vertrouwen op de integriteit van onze communityleden om eerlijke feedback te geven.
  6. Berekening totaalscore: De totaalscore van een product wordt berekend op basis van het gemiddelde van alle individuele beoordelingen die het product heeft ontvangen.
  7. Compensatie voor reviews: We bieden geen betalingen of andere voordelen aan consumenten in ruil voor reviews. We geloven in het belang van eerlijke en onbevooroordeelde feedback van onze klanten.
  8. Melden van valse reviews: Als je een potentieel valse review opmerkt, moedigen we je aan om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. We zullen alle gemelde valse reviews onderzoeken en passende actie ondernemen om de integriteit van onze reviewsectie te waarborgen.

Dit beleid is bedoeld om een open en eerlijke omgeving te creëren waarin onze klanten hun ervaringen kunnen delen en anderen kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. We waarderen de tijd en moeite die onze klanten steken in het delen van hun feedback en streven ernaar om dit proces zo transparant mogelijk te maken. Bedankt voor het vertrouwen in the baby's corner!
Chargement en cours
Chargement en cours