Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.

review over de sleepyhead slaapnestjes

Geschreven door Lise Dullaerts, ervaren vroedvrouw en slaapcoach

Slaapnestjes zijn bekend voor het aanmoedigen van langere dutjes en het beter slapen gedurende de nacht. Sleepyhead is een veilige plek om de baby een nieuw speeltje te laten ontdekken en een prachtige oplossing om de slaapomgeving van een kind consistent te houden. Verkrijgbaar in twee maten, de Deluxe voor baby's en de Grand peuters, in een verscheidenheid aan prints die passen bij elk kinderkamerdecor.

een geborgen nestje voor baby & kinderen

Als slaapcoach zie ik vaak jonge baby’s die niet kunnen slapen omdat hun slaapomgeving niet aangepast in aan hun noden, namelijk begrenzing van de ruimte. In de buik heeft een baby weinig tot geen bewegingsruimte, dit geeft een veilig en geborgen gevoel. Eens de baby geboren is, zie je dat deze jonge baby’s die geborgenheid nog steeds nodig hebben om rustig te kunnen slapen. Maar er zijn ook veel oudere baby’s of jonge peuters die nog steeds nood hebben aan deze geborgenheid om te kunnen slapen. Vaak zie je dat deze kinderen tijdens hun dutje(s) constant aan het rond rollen zijn en 's nachts wakker worden in alle verschillende posities en richtingen.

sleepyhead babynestjes: review

Ik leerde het bedrijf Sleepyhead kennen door het browsen op internet naar veilige en goede slaapoplossingen voor de baby en vooral ook jonge peuters. Het concept klonk me geweldig, vooral omdat het gemakkelijk mee te nemen is en het aanhouden van een consistente slaapomgeving op verplaatsing (bv. van de ene kamer naar de andere kamer of naar een nieuw bed of bij verhuizen) is zo cruciaal als je gezonde slaapgewoonten wilt behouden.

Het bedrijf heeft twee maten, de "Deluxe" voor leeftijden van 0-8 maanden, en een groter formaat "The Grand" dat geschikt is voor kinderen van 8-36 maanden. Ik heb deze nestje ondertussen reeds 3 jaar in de praktijk gezien en dit zijn mijn bevindingen.

  • Voor jonge baby’s is het een van de veiligste nestjes op de markt. Het sluit niet met een trektouw, zoals velen, maar wel met een veilige clip onderaan het nestje.
  • De nestjes hebben grote, dikke, ademende zijkanten om te voorkomen dat kinderen voortdurend omrollen of uit hun peuterbedden rollen.
  • Het is milieuvriendelijk. Dit is een item waar we niet vaak aan denken, maar de Sleepyhead is hypo-allergeen en Oeko-Tex-gecertificeerd (betekent dat het vrij is van schadelijke chemicaliën en alleen stoffen / vezels gebruikt die gemaakt zijn zonder enge pesticiden).
  • Je kan de hoezen gemakkelijk verwijderen om te wassen.
  • Het is ook een goede oplossing voor het overstappen van babybed naar peuterbed. Een groot nieuw bed kan een enge plek zijn voor een klein kind, het Sleepyhead nestje kan helpen om de overgang gemakkelijker te maken. - Deze gezellige slaapoplossing kan kinderen helpen zich veilig en geborgen te voelen, terwijl deze slaapnestjes tegelijkertijd ook een consistente slaapomgeving creëren.
  • Consistentie in de sleutel voor de slaap van een baby of jong kind. Consistentie in de slaapomgeving zorgt voor het verlengen van de dutjestijd en ononderbroken slaap 's nachts!
  • Het is verplaatsbaar. Wanneer jullie kapoen 's nachts naar oma’s gaat of jullie gaan op vakantie, het slaapnestje kan altijd mee. En net daarom wordt het soms gebruikt als tweede 'wiegje' of reisbedje.

Zoals je ziet... raad ik de Sleepyhead nestjes met eer en geweten voor 100% aan. Want de slaap van je baby of kindje is zo belangrijk, net zoals die van jezelf. Geniet ervan, met volle teugen.

Groetjes,
Lise


NAAR DE SLEEPYHEAD MERKENPAGINA
Chargement en cours
Chargement en cours