Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.

cadeautjestijd


Klaar voor hippe musthaves voor een zalige speeltijd? Ontdek ons leuk, educatief en duurzaam speelgoed voor baby'tjes en kids. Kom gezellig shoppen in de winkel of shop online en we versturen je pakketjes gratis naar je toe vanaf €50.

Blader door onze online speelgoedfolder of kom jouw exemplaar halen in onze winkel zodat je kindje z'n favorietjes kan knippen en plakken.

baby- & peuterspeelgoed


Door te spelen leert je spruitje zichzelf en de wereld ontdekken. Op elke leeftijd heeft je kindje andere leerbehoeften, en dat evolueert heel snel! Knuffels, spelletjes, poppen,  blokken, muziekmobielen, bijtringen, babyboekjes, ... Om zich goed te kunnen ontwikkelen is het belangrijk je baby & peuter te stimuleren met verschillende soorten speelgoed dat bij zijn of haar leeftijd past.

baby- & peuterspeelgoed

kinderspeelgoed


Speelgoed, speel goed. Want spelen is leren is doen is proberen is horen is voelen is doen is vallen is lachen is tonen is stralen is ontspannen is … kind zijn. En jouw kind en het kind in jou vinden dat alles bij ons. Ontdek in onze Kid’s Corner ons ruime aanbod aan educatief en uitdagend speelgoed voor buiten en binnen. 

kinderspeelgoed

rijdend speelgoed


Elke woonkamer is een route 66 waar kinderen heersen. Of ze nu houden van de nostalgie van oltimers, blinkende en grommende raceauto's of state-of-the-art wagens ... jonge testpiloten vinden ze allemaal in onze kid's corner. Educatief, verantwoord & topkwaliteit. Shop nu online en ... hit the road Jack!

rijdend speelgoed
Chargement en cours
Chargement en cours