Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience.


joepie cadeautjestijd!


trixie heeft voor alle kids een perfect cadeau


De dagen worden korter, de blaadjes vallen van de bomen... De winter is terug in het land en dat betekent één ding: pakjestijd! Sinterklaas en de Kerstman maken zich klaar voor een fantastisch eindejaar vol leuke Trixie cadeautjes die de verbeelding van jouw kind ongetwijfeld tot leven laten komen. Trixie is een Belgisch merk dat speelgoed en kids essentials maakt voor baby’s, peuters en kleuters op een zo duurzaam mogelijke manier. Ontdek hieronder leuke Trixie cadeau tips voor kapoentjes van alle leeftijden.

een schoen vol cadeautjes


Staat het schoentje van jouw kleine spruit al te popelen aan de schouw om gevuld te worden met speelgoed? Een pakje van Trixie maakt jouw kapoen vast blij! Laat je inspireren door het leuke en kleurrijke Trixie speelgoed. Van baby tot kleuter, Trixie heeft voor elk kind een perfect cadeau waarmee hij/zij eindeloos kan spelen.

shop sinterklaascadeaus

onze dierenvrienden zijn klaar voor een magisch eindejaar


Ben jij klaar voor een eindejaar vol beestige kerstavonturen? Onze dierenvrienden kunnen alvast niet wachten. Verwen je kroost met leuke Trixie kerstpakjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke dierenbus gemaakt van duurzaam hout? Met het Trixie speelgoed en spelletjes, zoals het lottospel of het dominospel beleeft jouw kroost een magische en onvergetelijke kerst met eindeloos veel speelpret!

shop kerstcadeaus

cadeaus voor de allerkleinsten


Beleef een magische eerste kerst met jouw kleintje. Het allereerste kerstcadeautje is er één om nooit te vergeten. Ontdek eindeloos veel cadeautjes van Trixie voor de allerkleinsten zoals rammelaars, beads balls en leuke bijtringen uit natuurlijk rubber. Geef je pasgeborene een leuke dierenknuffel cadeau. Wedden dat deze meteen zijn/haar favoriete maatje wordt en meegaat op eindeloos veel eerste avonturen.

cadeaus voor baby's

cadeautjes voor echte speelvogels

vanaf 2 jaar


Speelvogels moeten spelen! En wat is er leuker dan spelen in een eindeloze speeltuin van Trixie speelgoed? Ontdek het kleurrijke houten speelgoed en kartonnen spelletjes waarmee de fantasie van je kapoen tot leven komt. Trek erop uit naar het land van de Kerstman met de houten dierenbus of trein. Verzamel al jouw vriendjes voor een partijtje bowling of domino en bouw de zotste torens met de kartonnen stapelblokken.

cadeaus voor speelvogels

cadeaus voor avonturiers

vanaf 2 jaar


Op zoek naar een praktisch & leuk kerstcadeau voor jouw kleine avonturier? Met de zalige Trixie rugzakken en drinkflessen neem je je favoriete dierenvriend mee op avonturen waar je al eeuwen van droomt. Ga met deze Mrs. Mouse op pad door eindeloze grasvelden of ga met Mr. Lion op safari. De rugzakken zijn beschikbaar in 14 dierenvriendjes, zijn waterafstotend en hebben aanpasbare riemen. De drinkflessen zijn gemaakt uit roestvrij staal en lopen niet uit. Handig toch?

cadeaus voor avonturiers
Chargement en cours
Chargement en cours