Geboortelijst? the baby's corner - Online & in de winkel | Geboortelijst!


jouw geboortelijst bij the baby's corner


The baby’s corner - die bewoond wordt door mama’s met kilometers ervaring en boomhutten vol weetjes - staat in het teken van de geschenkenlijst. Niets zo fijn als een perfect geschenkje cadeau doen. Met de nieuwe webshop, kan je lijstjes prikken à volonté, of het nu voor een verjaardag, geboorte of babyshower is, wij hebben het allemaal voorhanden. Onze merken kinderwagens met kleuren en wevingen, klassiek of eigentijds, zijn om bij weg te dromen! Topmerken, vanzelfsprekend! Martinelli, CybexMaxi-CosiJoolzFirst, Bébécar, StokkeBugabooThule, Britax Römer, Mutsy. Onze kleding- voor mama, baby en kind - van stoer over chique, van romantisch tot ondeugend, van casual tot feest, … we hebben het voor je samengebracht in onze winkel. Keuze, keuze en nog eens keuze drijft ons naar een aanbod écht op maat van wat de zovele mama’s, papa’s en grootouders die nu al meer dan twintig jaar over de vloer komen – nodig hebben. Welkom, met al je vragen, met het nieuwe leven dat je omringt.

koop een geschenkje

van een geboortelijst

KOOP HIER

online geboortelijst

AAN DE SLAG

afspraak in de winkel

voor een geboortelijst

MAAK JE AFSPRAAK

jouw voordelen


Een geboorte is een onvergetelijk feest dat je deelt met familie, vrienden en collega’s. En zij delen op hun beurt cadeautjes uit. Heel veel cadeautjes. Want je eerste spruitje, daar komt ontzettend veel leuks bij kijken.

  • Leuke giftbox bij aanleg van je geboortelijst
  • 10% waardebon op al je geboortelijstaankopen bij het afsluiten van de lijst
  • 15% waardebon op alle gekochte baby- & kinderkleding op je geboortelijst
  • Begeleiding van a tot z door een ervaren team van mama's
  • Eigen geboortelijsthuisje in de winkel waarin we alle babyspulletjes voor je opbergen
  • Online opvolging van je geboortelijst
  • Leveringsservice van de aangekocht spulletjes

We nodigen je dan ook van harte uit om in alle rust bij ons op visite te komen om je geboortelijst samen te bespreken, te plannen, te realiseren. Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind. Dat draagt volledig bij tot ons begrip voor de talloze vragen over zwangerschap en baby. Wij helpen je daarmee. Beloofd. Wiegjes. Flesjes. Kleding. Draagzakken. Kinderkamers. Babyfoons. Badjes. Maxi Cosi’s. Decoratie. Nachtlampjes. Babyolieën. Matrasjes. Babyboeken. Wij hebben het in huis. In veelvoud. In alle kleuren. In alle merken. We zoeken samen uit wat bij jullie past en je eerste cadeau krijg je meteen van ons: de ‘Baby’s Corner Welcome’ giftbox. Maar neen, dat is nog niet alles. Je krijgt daarbovenop nog een bestedingsbon van maar liefst 15% op alle baby- en kinderkleding gekocht op je geboortelijst en 10% voor alle andere artikelen van je geboortelijst én je eigen aankopen samen!

In de zevende hemel ...


Als het aan jou lag zou het babypark of het wiegje al maanden op voorhand klaarstaan voor de komst van je kleine lieveling. Geniet van de voorbereiding en het klaarmaken van dat knusse plekje. De nieuwste park- en bedtextielcollecties in ons assortiment met tekeningen, kleuren en wevingen, klassiek of eigentijds, zijn om bij weg te dromen! Het grootste assortiment park- en bedtextiel vind je bij the baby's corner: alle stijlen onder één dak en keuze in overvloed! Koop hier de exclusieve merken First enThéophile & Patachou, 22Inch, Les Rêves d'anaïs, House of Jamie, Liewood, Koeka, Trixie, NobodinozCoco & Pine, ...

ONTDEK ALLE MAGISCHE COLLECTIES...

Geboortelijst? Geboortelijst!


Maak meteen je geboortelijst afspraak online of via klantendienst@babyscorner.be. Wanneer je vragen hebt, bel ons dan gerust op 09/381 12 70 of stuur een mailtje naar klantendienst@babyscorner.be. We geven je graag een toelichting over ons assortiment en onze werkwijze.

The baby’s corner - die bewoond wordt door mama’s met kilometers ervaring en boomhutten vol weetjes - staat in het teken van de geschenkenlijst. Niets zo fijn als een perfect geschenkje cadeau doen. Met de nieuwe website én webshop kan je lijstjes prikken à volonté, of het nu voor een communie, verjaardag, geboorte of babyborrel is, wij hebben het allemaal voorhanden. De nieuwste textielcollecties in ons assortiment met tekeningen, kleuren en wevingen, klassiek of eigentijds, zijn om bij weg te dromen! Onze kleding, van stoer over chique, van romantisch tot ondeugend, van casual tot feest, … we hebben het voor je samengebracht in onze winkel. Keuze, keuze en nog eens keuze drijft ons naar een aanbod écht op maat van wat de zovele mama’s, papa’s en grootouders die nu al meer dan twintig jaar over de vloer komen – nodig hebben. Welkom, met al je vragen, met het nieuwe leven dat je omringt.

babychecklist

alles wat je nodig hebt!

DOWNLOAD NU

online geboortelijst

hoe gaat dat in z'n werk?

LEES MEER

park- & bedtextiel

de mooiste collecties

DROOM WEG
The baby’s corner is steeds op zoek naar zalige collecties die warmte, kwaliteit en persoonlijkheid combineren. Onze missie is persoonlijk contact met onze klanten en een aanbod écht op maat van wat de zovele aanstaande mama’s en papa’s nodig hebben. We werken samen met een topteam van 20 werknemers die bovenal mama’s zijn. Samen met hen vulden we de afgelopen twee decennia het babyassortiment aan met the kid’s corner, the mum’s corner en the granny’s corner, drie winkels in de winkel die focussen op kind, moeder en grootouder. Zo zijn we vandaag een unieke beleving geworden van 2500 m² met een waaier aan babyartikelen, kinderkleding, kinderkamers, park- & bedlinnen, educatief speelgoed, kinderwagens, zwangerschapskleding, schoolartikelen, autozitjes en zoveel meer. Hadden we de goede raad en de stralende glimlach al vermeld? Door middel van continue opleidingen van ons team van mama’s willen we onze klanten de best beschikbare informatie verstrekken. Onze missie belooft immers kwaliteit en zorg en we verlenen dit graag aan alle ouders en grootouders.


Jouw geboortelijst

bij the baby's corner

Ontdek er alles over...
Laden
Laden