magische kleding voor baby, kind & mama


Wist je dat.. Je op je geboortelijst ook kleding kan toevoegen? Kies voor wondermooie collecties voor je spruitje die eraan komt, voor grote broer of zus, of gewoon voor jezelf en plaats ze meteen op je verlanglijst! Je ontvangt maar liefst een bestedingsbon van 10% op alle baby- en kinderkleding gekocht op je geboortelijst!

Kleertjes kiezen is leuk, maar toch altijd een beetje stressy: hoe groot zal de baby zijn? Zullen de kleertjes nog passen op het moment dat iemand ze van de geboortelijst koopt? Zal mijn baby'tje of grote broer of zus er nog lang van kunnen genieten? 

Om het je helemaal op je gemakje te stellen, maakten we de keuze voor een selectie kleding die je steeds kan toevoegen op je geboortelijst en die je nadien makkelijk in de winkel kan omruilen: een maatje groter of kleiner, het kan allemaal. Deze selectie 'NOOS'-kleding zijn bovendien niet verplicht aan te kopen op je geboortelijst. Kom langs in de winkel en vraag gerust om welke kleding het gaat of neem een kijkje op de webshop doorheen een selectie in de merken First, Noppies, Koeka, Natini, Petit Bateau, ...

in het kort:


  • kleding kan je steeds toevoegen & aanvullen
  • speciale selectie voor jouw geboortelijst
  • makkelijk om te ruilen in de winkel indien maatje niet past
  • niet verplicht aan te kopen op je lijstje

Je kan natuurlijk ook héél wat meer kleding toevoegen op je geboortelijst. Dit gaat dan om de seizoenscollecties, vb. herfst-winter kleding of lente-zomer kleding. Deze kleding kan omgeruild worden voor ander maatje of andere kleding. Ze is verplicht aan te kopen.

Je krijgt maar liefst een bestedingsbon van 10% op alle baby- en kinderkleding gekocht op je geboortelijst én je eigen aankopen, zolang je geboortelijst lopende is!
Laden
Laden