new in: kleding voor baby's & kids

SHOP ONLINE
  • Gratis levering vanaf €50
  • Uniek aanbod
  • Verzending in 24u
  • Team van mama's
TALES OF GLORY

ZWANGERSCHAPSKALENDER

HET EERSTE JAARTJE 

SHOP ECO-FRIENDLY

baby op komst?

stel je perfecte geboortelijst samen!


Kom terecht in een wondermooie  babywinkel met 2500m² winkelplezier. We nodigen je van harte uit om in alle rust bij ons op visite te komen om je geboortelijst samen te bespreken, te plannen, te realiseren. Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons   groot hart voor baby en kind.

Het allereerste geschenkje voor je baby: een organic newbornsetje van Tales of Glory ter waarde van €54,99 bij de aanleg van je geboortelijst ligt alvast voor je klaar...

maak je afspraak


happy customers


"Opnieuw heel tevreden over de samenwerking bij het leggen van onze  geboortelijst voor ons 2de dochtertje. Mooie winkel met een ruim  assortiment. Ook de mogelijkheid om iets te bestellen die niet  beschikbaar was in hun assortiment. Snelle en vriendelijke service! +  ook leuk de extra's die verbonden zijn aan een geboortelijst bij the baby's corner. Bedankt! " - Yaël D. 03/05/2019

"Uitgebreide keuze, prachtige winkel en vriendelijk personeel. Schitterende service rond de geboortelijst!" - Faye D.P. 17/04/2019

"We waren zeer blij met het aanbod die de winkel heeft. Daarom beslisten we ondanks de afstand om onze geboortelijst hier te leggen. Alles  verliep heel vlot, zowel aanleggen als aankopen van cadeautjes en het  afsluiten.  Een aanrader voor iedere mama to be!
- Lynn D.B. 05/03/2019

"De  ideale winkel voor je geboortelijst: heel uitgebreid assortiment met   voor elk wat wils, zeer vriendelijk en altijd de nodige uitleg en hulp. Ook zonder geboortelijst een echte aanrader voor elk gezin met kinderen." 
- Annelies V. 13/02/2019
park- & 

wiegbekleding

2 + 1 GRATIS

lingerie

& ondergoed

4 + 1 GRATIS

knuffels

& doudou's

4 + 1 GRATIS

alle

acties

ONTDEK ZE NU!

kinderwagenparadijs


Met onze kinderwagens dans je de tango van het echte leven, zonder zorgen, zonder angsten. De wereld ligt aan je voeten voor je kinderen hebt, maar erna?  Evenzogoed! Hop, de stad in. Vooruit, die lange boswandeling. Geniet  ervan, wij zorgen dat je kan blijven uitvliegen.
NAAR ALLE KINDERWAGENS

welkom in de winkel


The baby's corner, dat is een feelgoodwinkel met fashion voor mama's (in spe), baby's & kids tot 16 jaar. Ontdek de hippe merken en shop je babyuitzet, de mooiste baby- & kinderkamer, lieflijk park- & bedlinnen, educatief speelgoed, het grootste gamma boekentassen en meer dan 100 kinderwagens. Niets zo fijn als een perfect geschenkje cadeau doen.

The  baby's corner is er voor jou op alle -ja, echt alle- magische momenten  die je beleeft. Niets zo fijn als een perfect geschenkje cadeau doen.  Meer dan 40.000 artikelen en geschenken voor baby, kind en mama. Cadeau voor een geboorte, een doop, een verjaardag of communie. Een cadeautje vergeten kopen en last minute nog op zoek naar iets? Koop online je cadeaubon op shop.thebabyscorner.be/nl-be/cadeaubon en   krijg onmiddellijk een printvoucher toegestuurd, waardoor je het  ideale  cadeau alsnog op tijd kan schenken. Wat wil je nog meer? Heb je  een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of  via klantendienst@babyscorner.be.
Laden
Laden