Jouw geboortelijst bij the baby's corner 


Een wolk van een winkel voor baby, kind & mama 


The baby’s corner is steeds op zoek naar zalige collecties die warmte, kwaliteit en persoonlijkheid combineren. Onze missie is persoonlijk contact met onze klanten en een aanbod écht op maat van wat de zovele aanstaande mama’s en papa’s nodig hebben. We werken samen met een topteam van 20 werknemers die bovenal mama’s zijn. Samen met hen vulden we de afgelopen twee decennia het babyassortiment aan met the kid’s corner, the mum’s corner en the granny’s corner, drie winkels in de winkel die focussen op kind, moeder en grootouder. Zo zijn we vandaag een unieke beleving geworden van 2500 m² met een waaier aan babyartikelen, kinderkledingkinderkamers, park- & bedlinneneducatief speelgoedkinderwagenszwangerschapskledingschoolartikelenautozitjes en zoveel meer. Hadden we de goede raad en de stralende glimlach al vermeld?

ook voor je tweede, derde, vierde, … spruitje


The baby’s corner is er uiteraard niet alleen voor je eerstgeborene. Ook bij je volgende kindjes heb je telkens weer toch wat nieuws nodig en je vrienden, familie en collega’s geven je bovendien graag een mooi cadeau. Dat kan iets zaligs voor de baby zijn, maar evenzogoed iets heel tof voor je oudere kind(eren). Denk: speelgoed, kleding, de kinderkamer, de autostoel, de ultieme boekentas, …


Geboortelijst? Check jouw geboortelijst bij the baby's corner | Geboortelijst!


Een geboorte is een onvergetelijk feest


Een geboorte is een overgetelijk feest dat je deelt met familie, vrienden en collega’s. En zij delen op hun beurt cadeautjes uit. Heel veel cadeautjes. Want je eerste spruitje, daar komt ontzettend veel leuks bij kijken.

WiegjesFlesjesKledingDraagzakkenKinderwagensKinderkamersBabyfoonsBadjesAutozitjesMaxi Cosi’sDecoratieNachtlampjesBabyolieënMatrasjesSpeelgoed. Babyboeken. Wij hebben het in huis. In veelvoud. In alle kleuren. In alle merken. We zoeken samen uit wat bij jullie past en je eerste cadeau krijg je meteen van ons: de ‘Baby’s Corner Welcome’ giftbox. Maar neen, dat is nog niet alles. Je krijgt daarbovenop nog een bestedingsbon van maar liefst 15% op alle baby- en kinderkleding gekocht op je geboortelijst en 10% voor alle andere artikelen van je geboortelijst én je eigen aankopen samen!

 DOWNLOAD HIER JE ULTIEME BABY CHECKLIST


Papa van: Nathan-Victor (4 maanden)

“We vonden dat alles klopte bij the baby’s corner en besloten daardoor om er onze lijst te leggen. Ook voor ons tweede kindje zullen we zeker terugkomen! The baby’s corner is immers niet de ‘zoveelste babywinkel’, maar wel een winkel met alles voor zowel baby als grotere kindjes.”


Mama van: Rhune (4 maanden)

“Bij een eerste kindje zie je soms het bos door de bomen niet meer van wat je allemaal nodig hebt, maar in the baby’s corner krijg je deskundig advies, gaande van kinderwagens tot beddengoed. Het is ook echt goed dat alles in de showroom staat. Zo kan je tenminste de kinderwagen eens testen en dat vonden we heel belangrijk. Ook de mandjes en kaartjes die uithangen, creëren een leuk gevoel.”


Papa van: Henri (4 maanden)

“Via vrienden hoorden we over de service en de vriendelijke ontvangst en dus besloten we om onze geboortelijst bij the baby’s corner aan te leggen. En de verwachtingen werden meer dan ingelost! Ze hebben ook echt een zeer ruim assortiment, zowel van babyartikelen als van kleding.”


10 redenen om een lijst te leggen bij the baby's corner


 DE RUIMSTE & VERTEDERENDSTE KEUZE AAN BABYARTIKELEN
 HET GROOTSTE & MEEST COMPLETE ASSORTIMENT KINDERWAGENS
 UNIEK MERKENASSORTIMENT BABY- EN KINDERKLEDING TOT 16J
 GRATIS LEVERING AAN HUIS
 LEVERING & MONTAGE VAN DE KINDERKAMER EN MEUBELEN
 ONLINE BESTELLEN MET EEN PERSOONLIJKE BOODSCHAP VOOR BABY EN OUDERS
 PERSOONLIJK & PROFESSIONEEL ADVIES
 EEN LEUKE ERVARING, OOK VOOR PAPA'S
 EEN THE BABY'S CORNER GIFTBOX, OOK VOOR PAPA'S
 BESTEDINGSBON TER WAARDE VAN 15% OP ALLE BABY- EN KINDERKLEDING GEKOCHT OP JE GEBOORTELIJST EN 10% VOOR ALLE ANDERE ARTIKELEN VAN JE GEBOORTELIJST EN EIGEN AANKOPEN SAMEN


The baby's corner - dat is alles onder één dak voor mama, baby, kind & grootouder
Laden
Laden