ki et la zonnebrillen voor baby & kids


De Ki-Et-La zonnebrillen voor baby & kinderen beschermen je spruitje tegen schadelijke uv-stralen. Al vanaf de geboorte kan je je baby berschermen met een ergonomische zonnebril van Ki-Et-La die zich aanpast aan het gezichtje van je ukje. De monturen van Ki Et La zijn zeer flexibel en uit één stuk gemaakt. De oren van deze bril kan je buigen en de glazen zijn onbreekbaar.

Ki-Et-La babyzonnebrillen & kinderzonnebrillen bij the baby's corner | Bestel online!


Alleen de beste bescherming is dus goed genoeg voor je spruitje! Bestel daarom vandaag nog een zonnebril van Ki Et La en laat je kindje een stralende, zonnige momenten tegemoet gaan! De zonnebrillen zijn enorm flexibel, bestaan uit één geheel en bevatten geen enkel scharnier dankzij de zigzagtechnologie. De zonnebrillen zijn voorzien van categorie 4+ glazen en ze filteren ook het meest verblindende blauwe licht. De zonnebril wordt geleverd met een koordje, een kuisdoekje en sticker in een etui van biologisch katoen en verpakking van gerecycleerd karton.

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be


Laden
Laden