jouw kinderwagen


Ons autosalon van kinderwagens, dat loopt het hele jaar door en uiteraard met saloncondities en testritjes à volonté. Van 4x4 tot 3-in-1 wandelwagens. Er zijn altijd twee wegen in het leven en bij de pakken blijven zitten is voor ons geen optie. Met onze kinderwagens dans je de tango van het echte leven, zonder zorgen, zonder angsten. De wereld ligt aan je voeten voor je kinderen hebt maar erna? Evenzogoed! Hop, de stad in. Vooruit, die lange boswandeling. Geniet ervan, wij zorgen dat je kan blijven uitvliegen.

De kinderwagen die bij je past


Met meer dan 100 kinderwagens, vind je in the baby's corner ongetwijfeld een kinderwagen die perfect bij jou past. Of je nu een klassiek type bent of eerder sportief en actief, het maakt niet uit! Kom langs in de winkel, test zelf de kinderwagen uit en ontdek waar je je het beste bij voelt. In onze winkel kan je de kinderwagens zien, beleven en ontdekken. We staan voor jou klaar om je persoonlijk advies te geven en om je te helpen bij de zoektocht. We tonen je met veel plezier voor hoe je de kinderwagen gemakkelijk in- en uitklapt. Zo ben je alvast gerust wanneer je voor de eerste keer op stap gaat.

The baby's corner is een waar kinderwagenparadijs! Topmerken, vanzelfsprekend! Koop hier online jouw ideale kinderwagen Martinelli, Joolz, First, Bébécar, Stokke, Cybex, Maxi-Cosi, Quinny, Bugaboo, Thule, mutsy, Mima, Silver Cross, Maclaren, Pericles, ... en zóveel meer.


Active mum, fashionable mum or classic mum?

Een geschikte kinderwagen vinden is niet altijd een gemakkelijke opgave. Daarom zetten wij graag enkele tips voor jou op een rijtje waarmee je rekening moet houden als je een kinderwagen zoekt. Zo start jouw ideale keuze met de volgende vraag: 
  1. Ben je een actief type? die graag een allround kinderwagen heeft of ben je eerder een rustig type dat zo nu en dan eens aan zee of in het park gaat wandelen? Afhankelijk van jouw antwoord kan de zoektocht van start gaan. Zo is er uniek design voor de echte fashionista's of ultiem rijcomfort voor de ware avonturiers.
  2. Gaan mama als papa gebruik maken van de kinderwagen? Kijk daarom of je de handgreep genoeg kan uitschuiven zodat de grotere mama's en papa's onder ons voldoende beenruimte hebben tijdens het wandelen. Want niet alleen jouw kleine prins of prinses moet goed liggen, ook voor jou moet een kinderwagen comfortabel zijn.

Gebruiksgemak

Breekt het angstzweet je al een beetje uit als je andere ouders bezig ziet om een kinderwagen in te klappen en je dan ziet dat ze hem in de koffer én op de achterbank steken? Geen paniek. Je kan gesleur, gesjouw en geprop al op voorhand vermijden door de juiste kinderwagen te kiezen.
  1. Is het gewicht van de kinderwagen belangrijk? Rij in onze winkel zelf eens met de kinderwagen en voel of hij niet te zwaar is om een hele dag mee op stap te gaan. Ga na hoeveel de kinderwagen weegt in opgevouwen stand. Kan je de kinderwagen dragen?
  2. Rij je met een grote auto of een kleine auto? Afhankelijk daarvan kan je een kinderwagen kiezen die met alle gemak in je wagen past. Kom ook eens proberen in onze winkel of je de buggy kan inklappen. Zo ben je gerust wanneer je voor de eerste keer op stap gaat. Sommige kinderwagens kan je zelfs opplooien zonder dat je het zitje eraf moet nemen. Niet alleen handig voor in de wagen, maar ook voor in huis. 
  3. Kan ik mijn autostoeltje op mijn kinderwagen plaatsen? Met behulp van adapters kan je trouwens op de meeste kinderwagens de baby autostoel bevestigen. Praktisch én ruimtebesparend.

Met meer dan 25 merken vind je in the baby's corner het ruimste aanbod aan kinderwagens. In combinatie met ons professioneel advies zal je zeker en vast je ideale reispartner vinden. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be

Laden
Laden