Little Dutch is een sprankelend label voor de allerkleinsten. Beddengoed, parkbekleding, knuffels, muziekdoosjes, knusse slaapzakken en lekker warme badcapes zijn slecht enkele van de geweldigde Little Dutch producten. The baby's corner koos voor een origineel assortiment met baby- en kinderkamerartikelen die worden gemaakt uit mooie materialen en originele designs. Zachte kleuren en leuke motiefjes creëren unieke collecties zoals 'sweet mint', 'vliegtuig blauw', 'little hearts' en noem maar op. Kleed je spruitje zijn of haar kamertje aan met de leuke en originele artikelen van Little Dutch. Shop ze hier online!


little dutch  bij the baby's corner - shop online

Shop hier de Little Dutch baby- en kinderkamerartikelen met een trendy en tijdloos design. De producten zijn niet alleen functioneel, maar zien er vooral heel aantrekkelijk uit en zijn altijd op originele wijze afgewerkt. Het concept: kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn.

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.

Laden
Laden