my first collection


love at first sight - topdesign van eigen bodem


Het Belgische label First heeft weer heel wat in petto voor mama en kind. Het bedrijf dat in 1998 begon met een My FIRST collection van babykleertjes en accessoires is vandaag uitgegroeid tot een vaste waarde op het gebied van babymode, decoratie, kinderwagens, accessoires én kindermeubels. Met het mooiste design, een luxueuze afwerking en verfijnde kleurencombinaties creëert FIRST een harmonieuze en exclusieve collectie die volledig tijdloos is. Koop hier de complete my First collection online bij the baby's corner.

my first collection bij the baby's corner online

First is een op en top Belgisch label. De keuze van the baby's corner gaat uit naar een luxueuze afwerking en verfijnde stoffen die First creëert in een harmonieuze en exclusieve collectie en die volledig tijdloos is voor jouw baby. Ontdek bij ons hun collectie babykleding, decoratie, kinderwagens, accessoires én meubels. First is terecht een vaste waarde bij the baby’s corner. De zalig zachte dekentjes, nestjes en accessoires stralen rust uit en zijn van absolute topkwaliteit. Ontdek ze hier online!


Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.
Laden
Laden