Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
new in  •  acties  •  wij zijn de hele zomer geopend ☀️

welkom


Welkom in de experience store in Nazareth en concept store in Hasselt of shop lekker online. Een vraag? Contacteer ons telefonisch (00 32 9 381 12 70), via deze contactpagina, mail, facebook, instagram

Open:
maandag - zaterdag, 10u - 18u

meer info

onze duurzame keuze


Bij the baby's corner kiezen we resoluut voor een duurzaam assortiment want we care! Je kan alle duurzame items met digitale eco-cheques aankopen in de winkels. Je herkent alle producten die in aanmerking komen voor eco-cheques makkelijk aan het eco-friendly label

alle duurzame producten

babycatalogus


Spruitjes is een extra large babycatalogus van 152 pagina's. Doe oeverloos veel inspiratie op voor het samenstellen van je geboortelijst,  voor het inrichten van de babykamer of om de leukste én nuttige babyuitzet uit te kiezen. Download 'm of kom er gratis eentje halen in onze winkel.

gratis downloaden

geboortelijst


Stel je geboortelijst online samen van a tot z en verzamel jouw hele babyuitzet gemakkelijk en overzichtelijk. Krijg je graag advies van onze mama's, wens je een rondleiding door de winkel of wens je je geboortelijst nog even te overlopen? Contacteer ons, we zijn er voor jou! 

Mijn geboortelijst

5 redenen 

om te kiezen voor the baby's corner


  1. Topmerken voor ouders die kiezen voor kwaliteit: ontdek unieke, duurzame producten van Belgische en Europese merken.
  2. Deskundig advies van ervaren mama’s: Ons toegewijde team staat klaar met persoonlijk advies.
  3. Winkelparadijs op twee unieke locaties: bezoek de experience store in Nazareth en concept store in Hasselt, incl. handig parkeren en elektrisch laden voor de deur in Nazareth.
  4. Online droomlijst voor een zorgeloze start: uitgebreide mogelijkheden voor het samenstellen van een droomlijst, zodat jouw wensen voor de babyuitzet werkelijkheid worden.
  5. Het ultieme geschenkenassortiment: van schattige kleding tot veilig speelgoed, alles voor de kinderkamer en zoveel meer.

over the baby's corner


The baby’s corner, dat is winkelen met een eindeloze keuze in kwaliteitsvolle, veilige, duurzame en ecologische producten en hippe merken voor mama, baby en kind. Kom terecht in een grote inspirerende belevingswereld met meer dan 20.000 producten.

over ons


happy customers

Hieronder vind je een greep uit de reviews die we hebben ontvangen.

Mijn partner en ik kwamen bij jullie langs om onze geboortelijst aan te maken. Gezien het onze eerste baby is, is alles nog nieuw en niet altijd even duidelijk. Ik wou toch even zeggen dat we heel goed onthaald zijn. We werden doorheen de winkel begeleid en bij elk item kregen we een deskundige en uitgebreide uitleg. Hartelijk dank daarvoor. - H & J.,  maart 2024

Super mooie winkel met kwaliteitsvolle en prachtige artikelen. Zeker een aanrader! Tot slot heeft Cindy ons super goed geholpen en advies gegeven. We hadden eigenlijk nog geen idee wat we zoal nodig hadden aangezien we zwanger zijn van ons eerste kindje, maar ze doet dit echt met passie en hier en daar een grappige insteek. Ons zie je zeker terug! ❤️ - Lisa C., september 2023

Super mooie en grote winkel met heel veel keuze en vriendelijke medewerkers! 
- Zoë M., augustus 2023

Nog meer ervaringen lezen? Dat kan hier.
 
Laden
Laden