Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

welkom!


Welkom in de winkel in Nazareth of Hasselt of shop lekker online. Een vraag? Contacteer ons telefonisch (00 32 9 381 12 70), via deze contactpagina, mail, facebook, instagram

Laad je elektrische wagen voor de deur op tijdens het shoppen bij the baby's corner Nazareth.

Open:
maandag - zaterdag, 10u - 18u

meer info

onze duurzame keuze


Bij the baby's corner kiezen we resoluut voor een duurzaam assortiment want we care! Je kan alle duurzame items met digitale eco-cheques aankopen in de winkels. Je herkent alle producten die in aanmerking komen voor eco-cheques makkelijk aan het eco-friendly label

alle duurzame producten

babycatalogus


Spruitjes is een extra large babycatalogus van 152 pagina's. Doe oeverloos veel inspiratie op voor het samenstellen van je geboortelijst,  voor het inrichten van de babykamer of om de leukste én nuttige babyuitzet uit te kiezen. Download 'm of kom er gratis eentje halen in onze winkel.

gratis downloaden

geboortelijst


Stel je geboortelijst online samen van a tot z en verzamel jouw hele babyuitzet gemakkelijk en overzichtelijk. Krijg je graag advies van onze mama's, wens je een rondleiding door de winkel of wens je je geboortelijst nog even te overlopen? Contacteer ons, we zijn er voor jou! 

Mijn geboortelijst

over the baby's corner


The baby’s corner, dat is winkelen met een eindeloze keuze in kwaliteitsvolle, veilige, duurzame en ecologische producten en hippe merken voor mama, baby en kind. Kom terecht in een grote inspirerende belevingswereld met meer dan 20.000 producten.

over ons

5 redenen 

om te kiezen voor the baby's corner


  1. Unieke, exclusieve en duurzame Belgische en Europese merken met innovatieve producten die je als ouder ontzorgen.

  2. De grootste keuze aan wondermooie geschenkjes: Van schattige kleding tot veilig speelgoed, van fiets tot knusse kinderkamer, van droomlijst tot geboortelijst.

  3. Persoonlijk advies van mama's: Ons superteam bestaat uit kenners met zeeën ervaring. We helpen je met veel plezier & persoonlijk advies verder!

  4. Winkelparadijs: Een bezoekje aan the baby's corner is de reis waard. Ps. gratis parking voor de deur in de winkel te Nazareth.

  5. Shop online: Eenvoudig en supersnel mét gratis levering aan huis vanaf €50.happy customers


Hele fijne ervaring bij the baby's corner. Voor ons eerste kindje hebben we gekozen om hier een babylijst aan te leggen, via een afspraak in de winkel. We werden zeer goed geholpen en kregen een uitgebreide rondleiding. Er werd geluisterd naar al onze vragen. Het proces om de geboortelijst nadien aan te vullen is zeer eenvoudig. Bovendien kregen we een leuke verrassing thuis geleverd. Aanrader! 
Floris D. - 27/02/2023

Super groot assortiment en hebben enorm veel  kennis van hun vak! Mooie kwalitatieve merken en zeer vriendelijke medewerkers die echt luisteren naar je behoefte i.p.v. zelf iets te verkopen wat niet 100% je ding zou zijn. Blij deze winkel te hebben leren kennen! Frederik W.  - 12/01/2023 

We zijn blij met jou als klant van the baby’s corner. Voor onze toekomstige klanten is het belangrijk om jouw positieve ervaringen te lezen. Mocht je zin hebben om een leuke review te schrijven op Facebookpagina of Google zouden we dat heel fijn vinden. Ons team houdt ervan om die te lezen.
 
Laden
Laden