Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


een betere nachtrust voor jou & je baby


Je baby slaapt al gauw 16 tot 18 uur per dag, wat meteen het belang aan een goede matras duidelijk maakt om je kleine ukje in een veilige en gezonde slaapomgeving naar dromenland te sturen, waar zoete droompjes zachtjes op hen wachten. Aerosleep biedt een unieke 3D-technologie voor een veilige en super fijne nachtrust voor jouw spruitje,  maar laat ook jou zorgeloos wegdromen. Het is een totaaloplossing die voor je kindje een gezonde en aangename slaapomgeving creëert.  

keuze van de matras

Als je kindje niet goed slaapt, dan doe je zelf ook geen oog toe. Een degelijke matras is alvast een mooi begin, want zeg nu zelf: op een  slechte matras slaap jij als volwassene toch ook niet al te best? En  word je dan ook niet een klein beetje humeurig? Wel, dat willen we nu net vermijden voor je kleintje, voor zijn en jouw gemoedsrust! We raden het hele jaar door een luchtdoorlatende matras aan. Een Aerosleep matras is een op en top ademende matras is.  Een absolute boosdoener is een matrasbeschermer die niet ademend is. Kies daarom eveneens voor een luchtdoorlatende matrasbeschermer van Aerosleep.

bescherm je baby en je matras

Wanneer je je matras niet beschermt tegen vocht en vuil, wordt die al snel een broeihaard van bacteriën. Daarom scherm je de matras best af met een matrasbeschermer. Een gewone matrasbeschermer doet de luchtdoorlaatbare eigenschappen van de Aerosleep matras echter teniet. Hoe zorgen je er dan voor dat een matrasbeschermer zowel luchtdoorlaatbaar is als een bescherming vormt tegen die zogenaamde bedbeestjes?

De Sleep Safe packs van Aerosleep zijn veilig slaap pakketten die bestaan uit een kwalitatieve babymatras  en de baby matrasbeschermer. De unieke 3D-technologie van AeroSleep  biedt je baby een veilige en super fijne nachtrust,  maar laat ook jou zorgeloos wegdromen.

Je kan de matrasbeschermer apart of in een sleep safe pakket verkrijgen (inclusief matras).

3D-technologie

Dankzij de 3D-technologie van de AeroSleep matrasbeschermer slaapt je spruitje op beide oortjes, zonder dat de bedbeestjes z’n dromen verstoren. De 3D-honingraatstructuur van de matrasbeschermer heeft een luchtlaagje dat niet ingedrukt kan worden, wat je kindje beschermt tegen oververhitting tijdens warme zomeravonden. Het laat je baby altijd vrij ademen, zelf als het op z’n buikje terecht komt. Onderaan zit een waterdichte beschermlaag. Daardoor is de matrasbeschermer tegelijkertijd luchtdoorlaatbaar én fungeert deze als een natuurlijk schild tegen bacteriën en allergenen.
Je kan de matrasbeschermer apart of in een sleep safe pakket verkrijgen (inclusief matras).

hoofdkussen & bedomrander

De uitbreiding sleep safe pillow kwam tot stand door de grote vraag naar platte hoofdkussentjes. Door de unieke luchtdoorlatende structuur van Aerosleep kan je baby’tje in alle rust vrij ademen. Met Aerosleep’s bedomrander vermijden woelratjes dan weer een erg pijnlijke boink met het hoofdje tegen de spijltjes of de rand van het bed.


ontdek ook Aeromoov


AeroMoov zorgt voor oplossingen en aangepaste producten ter voorkoming van zweten bij uitstapjes met baby en kind. Kindje blij onderweg dan ook mama, papa en grootouders. AeroMoov streeft naar een wereld vol goedgezinde ouders. Ze willen mama’s en papa’s inspireren om wat vaker er met de kinderen op uit te trekken om samen avonturen te beleven. Dit kan door gebruik van een antitranspiratiehoes voor autostoel en buggy of Air layer. Daarnaast zorgt het zalige reisbedje Aeromoov voor een aangename slaapplek voor je spruitje thuis of onderweg.

air layer tegen zweten

Dit inlegje voor de  autostoel of buggy voorkomt dat je baby het te warm krijgt en begint te zweten. De unieke 3D-honingraatstructuur binnenin vormt een luchtlaagje tussen de baby en de autostoel, zodat je baby altijd lekker comfortabel en fris zit.

instant reisbed

Pop. Play. Sleep. Dit reisbedje zet je op en vouw je op in slechts enkele seconden. Het is sterk en veilig maar tegelijk ook superlicht, en  je neemt het overal mee naartoe. Waar je ook heen gaat, in het reisbedje kan je kleintje veilig spelen of een heerlijk dutje doen.

air wrapper

Air Wrapper is een wikkeldeken voor de autostoel en wandelwagen in zachte fleece met een unieke luchtlaag. De 2 lagen fleece zorgen voor een warm nest, de unieke Air Layer binnenin vermijdt dat je baby het te  warm krijgt. De handige openingen zorgen ervoor dat je kindje veilig vastgemaakt kan worden. Kortom, het geknipte wikkeldeken om je baby aangenaam warm te houden bij uitstapjes van de herfst tot de lente.

Laden
Laden