Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Joolz aer buggy

joolz aer, meer dan een buggy


Joolz staat voor veilige, ergonomische en stijlvolle kinderwagens. De kinderwagens zijn ontworpen door professionals en zijn gemakkelijk in te klappen en te besturen. Al hun producten hebben een hoge kwaliteit en worden gemaakt van duurzame en biologische materialen. Nog een leuk weetje: voor elke kinderwagen die ze verkopen, planten ze een boom in het geboortebos.

joolz aer


Met de Joolz Aer verloopt alles op rolletjes! De buggy heeft een ergonomisch design dat het nodige comfort biedt aan jou en je spruitje, een goede ventilatie en voldoende opbergruimte om de spulletjes van je kleintje op te bergen. De buggy is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gebruikt worden vanaf je kindje rechtop kan zitten.

gemakkelijk te gebruiken


De buggy is gemakkelijk te besturen en heeft een hoogwaardig design. Je kan de buggy heel compact opvouwen en je kan hem dan in één handomdraai terug uitklappen. De buggy is een lichtgewicht met maar een gewicht van 6 kg en een draagband om hem over je schouder te dragen. Hierdoor heb je beide handen vrij voor je kindje.

accessoires


Om je Joolz Aer volledig af te werken kan je ook nog accessoires toevoegen, zoals de bumper bar, de beensteun, de adapterset, de comfort cover en het muggennet. De bumper bar komt in verschillende kleurtjes zodat ze mooi passen bij de duwstang. De bumper bar is gemakkelijk te openen langs beide kanten met één hand. je kan er ook leuke speeltjes aan hangen om je kleintje bezig te houden. De beensteun is perfect om je ukje nog comfortabeler te vervoeren. Hij is gemakkelijk te verstellen met één hand in de twee verschillende posities.

de doos

In de doos zit de buggy, regenhoes en een reishoes.
Hergebruiken is beter voor het milieu en je kleintje zal hier ook uit leren. De doos van Joolz Aer kan je omtoveren tot een vliegtuig! Gooi hem dus niet weg en geniet van het knutselmoment met je spruitje.
Laden
Laden