Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

stokke xplory-x


Stokke® Xplory® X is perfect voor ouders die het beste willen voor hun baby’tje! Zijn hoogwaardige afwerking tilt deze kinderwagen tot een ongekende hoogte. Eenvoudig, elegant, modieus vakmanschap. Eenmaal in de kinderwagen ligt je kindje in zachte armen vol troost en bescherming, veilig en vol vertrouwen. Dit ultieme paradepaardje is verkrijgbaar in prachtige trendy kleurtjes en ziet er net zo mooi uit met onze accessoires als met die van jou.


verbondenheid


Met topkwaliteit van boven tot onder brengt de Stokke® Xplory® X je kleine ukje dichterbij. Door die verbondenheid voelt je kindje zich veilig en geliefd. Dankzij het beschermende en comfortabel gevoerde zitje kan je op elk moment van de dag gezellig even gaan wandelen met je baby’tje. Met dit heerlijk coconnetje zit jouw kleintje er altijd warmpjes en veilig bij tijdens het winterwonderland.

design

Dankzij het innovatief Scandinavisch design laat de Stokke® Xplory® X zich moeiteloos manoeuvreren en hanteren. Deze kinderwagen schrijdt zorgeloos over elke ondergrond van hobbelig tot mul. Accessoires om deze trendy kinderwagen als reiswieg of autozitje te gebruiken maken hem ideaal voor baby's, peuters en kleuters.

zoveel om van te houden

Wist je dat deze wandelwagen steeds meegroeit met je kindje, vanaf de geboorte tot een gewicht van 22 kg? Het zitje is bovendien in hoogte verstelbaar, wat het gemakkelijk maakt voor jou als ouder. Door de 360° zwenkwielen is manoeuvreren kinderspel. De verstelbare voetsteun zorgt voor een ideale ondersteuning voor de kleine voetjes van je ukje en de groeiende beentjes.

tip top stokke

Door het gevoerde veiligheidstuigje en het beschermende kuipzitje met hoofdsteun krijgt jouw baby’tje de hele tijd topcomfort en bescherming. Deze kinderwagen zal ongetwijfeld perfect bij jou passen! Je hebt keuze uit vijf prachtige kleuren en optionele accessoires zoals een verzorgingstas, voetenzak, zonnescherm, zomer of regenhoes of een muggennet en nog vele andere leuke en hippe accessoires. Zo wordt deze kinderwagenjouw totale plaatje voor een zorgeloos uitje. Doordat hij uitgerust is met waterafstotend en PFC-vrij materiaal biedt het jou en je kleintje bescherming het hele jaar door.


over stokke


Stokke maakt al sinds 1932 hoogwaardig meubilair en zitmeubelen. Met de introductie van de legendarische Tripp Trapp® kinderstoel betrad Stokke in 1972 de markt voor kindermeubilair en -accessoires. Sindsdien ligt het accent op productontwerpen die de gezonde ontwikkeling van kinderen stimuleren en de band tussen ouders en hun kleintjes versterken. Stokke doet alles vanuit het besef dat een gevoel van verbondenheid tussen kinderen en hun dierbaren essentieel is, zodat baby's hun omgeving ervaren als een veilige plek waar ze zich goed voelen. Deze aanpak staat dan ook centraal bij al haar ontwerpen.
Laden
Laden