Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

borstvoeding geven


“melk, de witte motor”

Toen wij zelf nog kind waren was dat de slogan waar je niet naast kijken kon. Ondertussen weet de wetenschap ook echt waarom. Maar naast de ontzettend rijke gezondheidsvoordelen, schept borstvoeding ook een intense band tussen baby en mama. En daarna? Daarna helpen wij bij the baby's corner jou met de perfecte opvolgmelk, speentjes én flesjes. Vraag raad aan ons, wijsheid is iets dat mama’s met mekaar delen. Welkom!

Borstvoeding is de meest natuurlijke vorm om je kindje te voeden. Wanneer je zwanger bent, bereiden je borsten zich voor op een heel belangrijke taak: borstvoeding geven. En ook al heb jij ervoor gekozen om borstvoeding te geven, je hebt ongetwijfeld nog een aantal vragen. Wij willen je hier graag bij helpen.

wat zijn de voordelen van borstvoeding?

Moedermelk heeft alles wat je kindje nodig heeft om te groeien. Maar er zijn nog een pak voordelen zoals: 
  • Moedermelk heeft altijd de juiste temperatuur. Waar je ook gaat, je moet niet denken aan flesjes die je moet meenemen, steriliseren en opwarmen. 
  • Moedermelk is helemaal afgestemd op jouw baby en is licht verteerbaar
  • Borstvoeding geven is niet alleen gezond voor jouw kindje, maar ook voor mama. 3 maanden borstvoeding geven vermindert de kans op borst- en eierstokkanker. En extra leuk meegenomen: borstvoeding zorgt ervoor dat je sneller op je oude gewicht komt.

voordelen

  • Borstvoeding geven schept een band tussen jou en je kleintje die niet te evenaren is. Je hoeft ook geen angst te hebben dat het pijn zal doen. En als de borst geven toch een uitdaging wordt dan hebben we in the baby's corner tal van verzorgingsproducten die het geven van borstvoeding aangenaam en comfortabel maken. Denk hierbij aan borstcompressen voor dag & nacht, tepelzalf, massageolie, tepelhoedjes, borstvoedingsthee, voedingskussens...
  • Ook je partner kan je kindje af en toe voeden. Je kan melk  afkolven dankzij een elektrische of manuele borstpomp en die dan bewaren in bewaarzakjes of moedermelkzakjes, bewaarbekertjes of flesjes. Zo kan jij als mama  even rusten of een gezellig avondje weg met vriendinnen.

zullen mensen mij niet vreemd aankijken in het openbaar?

Je baby borstvoeding geven? Ja! Daar mag je best trots op zijn. Om je comfortabel(er) te voelen, hebben we in onze mum's corner aangepaste borstvoedingsbeha's van Anita, Mammae, Mama Licious en Noppies.  Een voor een gekenmerkt door kwaliteit en mooie ontwerpen. Maar ook borstvoedingskledij om je kindje gemakkelijk en discreet te voeden. Daarnaast hebben we modieuze borstvoedingsschorten en -doeken om je kleintje in alle rust te voeden.

zwanger & fashion - stralend met nog meer stijl?

En ja hoor! In onze mum’s corner kan je je hartje ophalen. Wij weten dat mode jouw passie is. Mama’s weten dat mode onze passie is. Casual, feestelijk, couture, accessoires, zwangerschapskleding of borstvoedingskledij. Wij hebben het in huis, voor jou. Voor jou alleen.
Laden
Laden