Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

algemene vragen


#thebabyscornercares


veiligheid en zorgeloosheid voor baby, kind & mama dat staat bij the baby's corner altijd op de eerste plaats! 

Vanaf 6 april moeten ook winkels met basisvoorzieningen voor pasgeborenen gesloten worden. Achter de schermen werken wij verder en zet het team van mama's zich voor de volle 200% in voor jou en je gezin.

De webshop is 24/7 open en wij verzenden alle pakketjes binnen de 24u. Ook voor jouw geboortelijst zorgen wij ervoor dat je al jouw spulletjes zo snel als nodig in huis hebt. We nemen hierover contact met jou op en zijn steeds bereikbaar voor al jouw vragen.

Hieronder vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.

  • Bij the baby's corner kan je kopen op de webshop, wij leveren je pakketje gratis vanaf €50.
  • Online aankopen doe je 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 op www.thebabyscorner.be
  • Telefonisch zijn we bereikbaar op 09 381 12 70, dagelijks van 10u tot 18u.
  • Contacteer ons gerust via klantendienst@babyscorner.be
Onze winkel is voorlopig gesloten.

Shop 24/7 online op de webshop waarop je onze wondermooie collecties kan terugvinden. Hier geniet je zoals altijd van gratis levering aan huis vanaf €50 en verzending binnen de 24 uur.
Klik op deze link en ga meteen online aan de slag. Verzamel jouw hele babyuitzet gemakkelijk en overzichtelijk op je online droomlijst. Krijg je graag advies van onze mama's, wens je een vrituele rondleiding door de winkel of wens je je geboortelijst nog even te overlopen

Contacteer ons, we zijn er voor jou! We stellen telefonische afspraken en videocalls ter beschikking om jou de volledige geboortelijstervaring en -service aan te bieden vanuit jouw zetel.
Het team van mama's blijft 200% beschikbaar voor jou en je gezin. We blijven dan ook bereikbaar voor al jouw vragen en geven graag persoonlijk advies. Contacteer ons via mail, telefoon of social media.

telefoonnummer: 09 381 12 70
Facebookmessenger: m.me/babyscorner

Dit is om veiligheidsredenen voorlopig niet mogelijk. Kies voor 'levering aan huis' op de online shop of via je online geboortelijst. 
Het leveren van artikelen aan huis is mogelijk. Je kan dit gemakkelijk aanvragen via jouw geboortelijst bij het tabblad "Leveringen".
Artikelen van je geboortelijst kunnen gratis aan huis geleverd worden per schijf van 750 euro. Dit is mogelijk vanaf je het groen vrachtwagentje ziet verschijnen bovenaan in je online geboortelijst. De levering aan huis kan je makkelijk aanvragen bij het tabblad "leveringen".
Ons magazijn blijft gewoon open. Binnenkomende leveringen worden verwerkt zoals gewoonlijk waardoor de levertermijnen op de website correct zijn.
Afhalingen in de winkel zijn voorlopig niet mogelijk. Wens je een levering aan huis maar heb je nog geen groene vrachtwagen, neem gerust contact op met ons via e-mail en/of telefoon. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden zijn.

Je kan gemakkelijk en vlot betalen op volgende manieren:
  • Kredietkaart: Visa- en mastercard.
  • Bancontact via alle Belgische banken
  • Paypal
  • iDeal
  • Overschrijving: wens je te betalen via overschrijving / vooruitbetaling, neem gerust contact op met de klantendienst via 09 381 12 70.


Laden
Laden