• Gratis verzending vanaf €50
  • Uniek aanbod
  • verzending in 24u
  • Team van mama's

communie- & feestkleding


Samen met het vallen van de bladeren verandert altijd alles en met de feërieke feestdagen in  aantocht tovert een feetje een heuse pop-up communieshop in onze winkel.  

De sterren onder de merken? We hebben ze voor jou! Met meer dan 20 prachtige feestelijke merken vind je in de communieshop vast en zeker de geknipte outfit  voor je grote  dag. Onze ervaren stylisten geven je bovendien professioneel, persoonlijk stijladvies en helpen je graag met een glimlach!

ONTDEK DE COLLECTIES

kinderwagenparadijs


Met onze kinderwagens dans je de tango van het echte leven, zonder zorgen, zonder angsten. De wereld ligt aan je voeten voor je kinderen hebt, maar erna? Evenzogoed! Hop, de stad in. Vooruit, die lange boswandeling. Geniet ervan, wij zorgen dat je kan blijven uitvliegen.

NAAR ALLE KINDERWAGENS

baby op komst?


Leg bij ons je geboortelijst & kom terecht in een wondermooie  babywinkel met 2500m² winkelplezier.

We nodigen je van harte uit om in alle rust bij ons op visite te komen om je geboortelijst samen  te bespreken, te plannen, te realiseren. Hier bij the baby’s corner  zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons  groot hart voor baby en kind. Dat draagt volledig bij tot ons begrip  voor de talloze vragen over zwangerschap en baby. Wij helpen je daarmee. Beloofd.

maak je afspraak

play time


Speelgoed, speel goed. Want spelen is leren is doen is proberen is horen is voelen is doen is vallen is lachen is tonen is stralen is ontspannen is … kind zijn. En jouw kind en het kind in jou vinden dat alles bij ons.

Spelen met je kleintje doe je al sinds dag één. Dat begint met de baby die gefascineerd kijkt naar bewegend speelgoed, liefst van al groot, rond en kleurrijk. En geef maar toe, ook jij tuurt stiekem mee naar al dat schitterends!
NAAR ALLE SPEELGOED

alles voor je reis naar dromenland


The baby’s corner is jouw reisbureau van dienst. We zorgen voor een heerlijk gedekt bedje, veilig en warm en mooi. Voor een sprookjesachtige sfeer ook met accessoires, interieurtips en heel gezellige lampjes. Droom maar lekker in ons linnengoed met prachtige prints. Night night, don’t let the bed bugs bite.

Neem even een koffietje, lieve ouders, en zet je stilletjes in deze kamer vol dromen. Geniet van wat je ziet, neem dit moment op om nooit meer te vergeten. Dit is een paradijs van rust dat jullie allemaal verdienen.

NAAR ALLE KINDERKAMERMEUBELEN

hit the road


Een wolk van een baby wil helemaal niet zeggen dat je thuis moet blijven! Trek de wereld in en voel je superveilig met ons assortiment autostoelen. Wikkel je kindje tijdens deze koude dagen in een zacht katoenen of wollen dekentje, een voetenzak of engelnestje voor de autostoel wanneer het buiten wat kouder is.

NAAR ALLE AUTOSTOELEN

the granny's corner


The baby’s corner, the kid’s corner, the mum’s corner en the  granny’s  corner. Vier verhalen onder één dak.
Dat is wat we vandaag na  heel wat  uitbreidingen te bieden hebben. Een plek waar iedereen terecht kan voor  producten die kwalitatief, veilig en ontzettend mooi zijn. Een mantra,  onze mantra. Oplossingen voor al die diverse  momenten die je beleven  zal met je  kinderen, jij als mama of oma, papa of opa.

ONTDEK THE GRANNY'S CORNER


welkom in de winkel


The baby's corner, dat is een feelgoodwinkel met fashion voor mama's (in spe), baby's & kids tot 16 jaar. Ontdek de hippe merken en shop je babyuitzet, de mooiste baby- & kinderkamer, lieflijk park- & bedlinnen, educatief speelgoed, het grootste gamma boekentassen en meer dan 100 kinderwagens. Niets zo fijn als een perfect geschenkje cadeau doen. 

The baby's corner is er voor jou op alle -ja, echt alle- magische momenten die je beleeft. Niets zo fijn als een perfect geschenkje cadeau doen. Meer dan 40.000 artikelen en geschenken voor baby, kind en mama. Cadeau voor een geboorte, een doop, een verjaardag of communie. Een cadeautje vergeten kopen en last minute nog op zoek naar iets? Koop online je cadeaubon op shop.thebabyscorner.be/nl-be/cadeaubon en  krijg onmiddellijk een printvoucher toegestuurd, waardoor je het ideale  cadeau alsnog op tijd kan schenken. Wat wil je nog meer? Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be. 
Laden
Laden