Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


de kinderwagen van je dromen


Ons autosalon van kinderwagens, dat loopt het hele jaar door en uiteraard met saloncondities en testritjes à volonté. Van 4x4 tot 3-in-1 wandelwagens. Met meer dan 25 merken vind je in the baby's corner het ruimste aanbod aan kinderwagens. 

Breekt het angstzweet je al een beetje uit als je andere ouders bezig ziet om een kinderwagen in te klappen en je dan ziet dat ze hem in de  offer én op de achterbank plaatsen? Geen paniek. Je kan gesleur en gesjouw al op voorhand vermijden door de juiste kinderwagen te kiezen.

Een geschikte kinderwagen vinden is niet altijd een gemakkelijke  opgave. Daarom zetten wij graag enkele tips voor jou op een rijtje waarmee je best even rekening houdt als je een kinderwagen aankoopt. In combinatie met ons professioneel advies, zal je zeker en vast je ideale reispartner vinden.

Heb je een vraag? Ons ervaren team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be


de kinderwagen die bij je past


Met meer dan 100 kinderwagens, vind je in the baby's corner ongetwijfeld een kinderwagen die perfect bij jou past. Of je nu een klassiek type bent of eerder sportief en actief,  het maakt niet uit! Kom langs in de winkel, test zelf de kinderwagen  uit en ontdek waar je je het beste bij voelt.

In onze winkel kan je de kinderwagens zien, beleven en ontdekken. We staan voor jou klaar om je persoonlijk advies te geven en om je te helpen bij de zoektocht. We tonen je met veel  plezier voor hoe je de kinderwagen gemakkelijk in- en uitklapt. Zo ben je alvast gerust wanneer je voor de eerste keer op stap gaat.

NAAR ALLE KINDERWAGENS

welk type wandelaar ben jij?


Wat wil je met de kinderwagen doen? Ben je een actieve mama die graag een allround kinderwagen heeft of ben je eerder een rustig type dat zo nu en dan eens aan zee of  in het park gaat wandelen? 
Afhankelijk van jouw antwoord kan de  zoektocht van start gaan. Zo is er uniek design voor de echte  fashionista's of ultiem rijcomfort voor de ware avonturiers.

ONTDEK WELK TYPE JIJ BENT

compact


Rij je met een grote auto of een kleine auto?  Afhankelijk daarvan kan je een (compacte) kinderwagen kiezen die met alle gemak in je wagen past. Kom ook eens proberen in onze winkel of je  de buggy kan inklappen. Zo ben je gerust wanneer je voor de eerste keer op stap gaat. Sommige kinderwagens kan je zelfs opplooien zonder dat je het zitje  eraf moet nemen. Niet alleen handig voor in de wagen, maar ook voor in  huis.

COMPACTE KINDERWAGENS

is het gewicht van je kinderwagen belangrijk?


Rij in onze winkel zelf eens met de kinderwagen en voel of hij niet te zwaar is om een hele dag mee op stap te gaan. Tip: ga ook na hoeveel de kinderwagen weegt in opgevouwen stand zodat je bij vb. rugklachten nog steeds onbezorgd op pad kan. 

ONTDEK DE WINKEL

wil je veel of weinig opbergruimte aan de kinderwagen? 


Ga je vaak te voet op weg en neem je dan veel spullen met je mee of wil je boodschappen doen met de kinderwagen? Dan kan het handig zijn om te  kiezen voor een stevige kinderwagen met veel opbergruimte onderaan. Zo heb jij je handen vrij om volop te genieten van de wandeling. En o... gaat jullie kleine viervoeter soms mee op pad? Dan is een ruime bagagemand de ideale plaats voor een klein hondje om heerlijk in te vertoeven bij een lange wandeling.


kan ik mijn autostoeltje op mijn kinderwagen plaatsen?


Met behulp van adapters creëer je een koppelstuk tussen het autostoeltje en de kinderwagen, en kan je zo op de meeste kinderwagens de baby autostoel bevestigen. Praktisch én ruimtebesparend.


gaan zowel mama als papa gebruik maken van de kinderwagen?


Test goed of je de handgreep genoeg kan uitschuiven zodat de grotere mama's en papa's onder ons voldoende beenruimte hebben tijdens het wandelen. Want niet alleen jouw kleine prins of prinses moet goed liggen, ook voor jou moet een kinderwagen comfortabel zijn, maakt niet uit welke lengte je hebt.


toekomst


Ben je in verwachting van een tweeling of wil je in de eerst volgende jaren graag snel een tweede kindje? Dan is het zeker aangewezen om hier rekening mee te houden wanneer je jouw kinderwagen kiest.

Er bestaan 3 soorten kinderwagens:
Mono kinderwagens kan je gebruiken voor één kind, alhoewel sommige mono kinderwagens uitbouwbaar zijn naar duo kinderwagens.
Twin kinderwagens zijn speciaal ontwikkeld voor tweelingen.
Duo kinderwagens dienen voor het vervoeren van twee kinderen. Je kan daarbij kiezen voor 2 draagmanden, 2 buggyzitjes of een combinatie. Wat ook kan is aan de ene zijde een draagmand of buggyzit monteren en aan de andere zijde een boodschappenmand. Handig, die extra opbergruimte!


the baby's corner is een kinderwagenparadijs


De sterren onder de merken? We hebben ze voor jou in huis. Joolz, First, Cybex, Maxi-Cosi, Bébécar, StokkeBugaboo, Thule, Mutsy, Mima, Silver Cross,  Pericles, Quax ... en zóveel meer. Kom ze meteen uittesten in de winkel of shop online.

ONTDEK ALLE KINDERWAGENS
Laden
Laden