Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


late night shopping

22 februari: 18u - 21u

Hé mama, zin in een avond vol plezier, winkelen en verwennerij? Samen met mama community Onder mama's organiseren we een gezellig late night shopping event in onze winkel in Nazareth! We hebben een fantastische avond gepland, boordevol verrassingen. We kunnen niet wachten om jullie te zien.

feestelijke drankjes & goodiebags


Bij aankomst staat er een feestelijk onthaal voor jullie klaar met overheerlijke non-alcoholische drankjes van NONA en smakelijke hapjes om de avond goed te beginnen. Maar dat is nog niet alles, want de éérste 100 klanten ontvangen een goed gevulde mom bag vol verrassingen om je nog meer te verwennen.

product demo's


Ben je er nog niet aan uit welke kinderwagen, draagzak of borstkolf je graag zou aankopen? Laat je op ons event dan informeren door experten en krijg demo’s van merken voor kinderwagens zoals Joolz, Thule en Nuna. Maar ook voor Avent drinkflessen, Elvie borstkolven, Ergobaby draagzakken en wippers, NONOMO wiegen en slaapessentials van Puckababy, AeroMoov en AeroSleep. Hier moet je echt bij zijn.

Psst, je maakt op de avond zelf ook kans om een Nuna Pipa Urbn autostoel t.w.v. €379 te winnen op de stand van Nuna.

onder mama's signeersessie


Kom langs voor een signeersessie met Sonia Pypaert, de schrijfster achter de populaire Onder mama's boekenreeks. Dit is een unieke gelegenheid om haar persoonlijk te ontmoeten en je exemplaar van "Onder mama's", "Mama's weten waarom" of "Peutermama's" te laten voorzien van een handtekening. Deze prachtige boekenreeks begeleidt jou doorheen het avontuur van het moederschap, vanaf de vroege kinderwens tot de peuterjaren.

kom shoppen & laat je stylen


Geniet van een avondje winkelen met je vriendinnen en profiteer van een exclusieve korting in de winkel. Of je nu op zoek bent naar babykleding, kinderwagen of een autostoel, in the baby’s corner heb je een reuzegroot assortiment en krijg je advies op maat. Er is zelf een zwangerschapscorner waar je jou kan laten stylen in de mooiste zwangerschapskleding van de nieuwe collectie 2024!

Kortom, deze late night shopping belooft een superleuk event te worden  Nodig je vriendinnen uit, kom langs en geniet van een geweldige avond vol gezelligheid, winkelen en verwennerij.

workshop postnatale zorg

VOLZET

Na de geboorte van je baby lijkt alle aandacht van jezelf te verschuiven naar je baby. Maar wat vaak vergeten wordt is dat er nog steeds heel veel gebeurt in dat lichaam van jou. Je hebt net 9 maanden een baby gedragen en zowel fysiek als mentaal maak je heel wat veranderingen door. Deze workshop is bedoeld om een inzicht te krijgen in je postnataal herstel en om je concrete tips te geven in hoe je aan zelfzorg kan doen.

Voor slechts €5 kan je jouw plaatsje reserveren tijdens de workshop. Je ontvangt aan het einde van de workshop een tegoedbon van €5 om die avond te spenderen in onze winkel.

Laden
Laden