Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

we zijn er voor jou, op elk moment

de winkel in Nazareth is voorlopig gesloten


De winkel is omwille van het nieuwe coronavirus even gesloten. Het goede nieuws? We zitten in de tussentijd niet stil! Achter de schermen blijft het team van mama's zich voor 200% inzetten. 

Heb je een geboortelijst of wil je deze graag leggen? Dan helpen we je zorgeloos verder. Je kan online je geboortelijst van a tot z samenstellen, aanvullen of leveringen aan huis inplannen. Van maandag tot zaterdag kan je bovendien bij ons terecht voor al je vragen. Dit kan telefonisch, via mail, via social media of via videocall. Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

maandag tot zaterdag
bereikbaar voor al jouw vragen


Ook al is de winkel gesloten, ook online kan je alle nodige spullen voor baby, kind en mama blijven bestellen. We blijven beschikbaar van maandag tot zaterdag met een antwoord op al jouw vragen.


(geboortelijst) advies


Heb je een geboortelijst of wil je deze graag leggen? Dan helpen we je zorgeloos verder. Je kan online je geboortelijst van a tot z samenstellen, aanvullen of leveringen aan huis inplannen. Van maandag tot zaterdag kan je bovendien bij ons terecht via videochat, telefonisch op 093811270 of via mail: klantendienst@babyscorner.be.samen overwinnen we alles


Eindelijk wat zon aan de horizon en toch, toch is het een vreemde dag vandaag. Onverwacht zal 2020 twee grote vakanties tellen, de eerste begint morgen en duurt maar liefst vijf weken. In onze winkel werken mama’s en papa’s die nu - net als jullie - een grote creativiteit aan de dag zullen moeten leggen om deze periode op een speelse, veilige en liefdevolle wijze te overbruggen. The baby’s corner wil daarom bij iedereen even wat fluwelen en geruststellende woorden op hun kussentje leggen, neem die vanavond mee in jullie dromen wanneer jullie gaan slapen.

Weinigen onder ons hebben tijdens hun leven al zo’n situatie meegemaakt, wij ook niet. Maar vergeet niet dat mensen ontzettend sterk zijn, en dat ze mits een mooie solidariteit alles overwinnen. Het coronavirus is geen lachertje maar voor de meesten onder ons niet levensbedreigend. We weten ondertussen allemaal dat we onze grootouders best een paar weken in alle rust laten genieten van hun pensioen en laat dat de belangrijkste boodschap zijn. Spreek beurtrollen af met ouders van de school, ga naar buiten voor lange wandelingen in het bos, bel met iedereen waarvan je vermoedt dat ze eenzaam zijn, ontdek het woord ‘samen’ opnieuw met gezelschapsspelletjes en lekker koken, lees eindelijk al die boeken eens die op je nachttafeltje liggen maar vooral: laat angst en stress maar aan de voordeur staan, ze zijn nooit een wijze leidraad. Kortom: durf ook in deze periode te genieten en voel je verbonden met iedereen.

Warme groeten,
Sonia en het voltallige team van the baby’s corner

onze wonderlijke winkel is helemaal www


 Website, webshop en … een wonderlijke geboortelijsttool en die is all-in! Stel je volledige geboortelijst samen, pas aan waar en wanneer je wil, nodig familie en vrienden uit met een door jou gekozen wachtwoord en kijk hoe de baby-uitzet van je dromen snel en makkelijk de jouwe wordt. Babyfunding met een grote smile, want the baby’s corner is en blijft een trendsetter. Bel ons, mail ons en maak je afspraak voor je videogesprek met een van onze mama's. We bieden jou de volledige geboortelijstervaring en -service live aan. Surf en creëer meteen jouw geboortelijst.


shop online


Blijf je lekker thuis, grasduin door onze online winkel en laat je verrassen door wondermooie collecties. We zorgen voor een dagelijkse aanvulling met nieuwe producten. Bestel online, we verzenden je pakketje binnen 24u naar je toe én gratis vanaf €50.

SHOP ONLINE »
Laden
Laden