Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

we zijn er voor jou


Zoals meegedeeld door de Nationale Veiligheidsraad, sluit de winkel tijdelijk de deuren. Maar we zitten niet stil. Achter de schermen blijft het team van the baby's corner zich voor 200% inzetten: de online shop & geboortelijsten blijven open! Afhalingen voor geboortelijsten, webshopbestellingen en shop & ride zijn nog steeds mogelijk.

Van maandag tot zaterdag blijf je bij ons welkom voor alle vragen en advies. Dit kan telefonisch (093811270), via deze contactpagina, mail, facebook, instagram of videocall.
 
We doen er als team van mama's en papa's alles aan om jullie te blijven helpen met advies, goede raad en wondermooie collecties! Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Warme groeten,  
het voltallige team van the baby’s corner.

heb je al een geboortelijst?

We helpen jou zorgeloos verder. Log in op je online geboortelijst, vul ze aan met cadeautjes, plan een afhaalafspraak in of laat jouw spulletjes aan huis leveren. Wens je advies? We helpen je graag verder telefonisch, via mail, social media of videocall.
log in op je geboortelijst

geboortelijst maken

Grasduin online door onze wondermooie collecties en stel je volledige geboortelijst online samen van a tot z. Wens je een rondleiding doorheen de winkel boordevol persoonlijk advies? Dat blijft mogelijk via videocall. Alle ingeplande afspraken gaan bovendien door via videocall.
Maak je geboortelijst

de online shop is open!

We verwijzen jullie graag door naar onze webshop waarop je onze wondermooie collecties kan terugvinden met maar liefst +18.000 artikelen. Je kan er alle nodige spullen voor baby, kind en mama online blijven bestellen. Hier geniet je zoals altijd van gratis ophaling in de winkel, gratis levering aan huis vanaf €50 en verzending binnen de 24 uur.  
shop online

In onze winkel en op onze webshop vind je wondermooie en duurzame artikelen. We bieden zo een kleur- en smaakpallet voor iedereen, van jong en trendy tot klassiek en zelfs retro chic. Maar altijd vol kwaliteit.

En o… Als het gaat over veiligheid maken we geen enkel compromis, we zijn een heel speelse winkel maar dit is even een moment van grote sérieux. Als we denken aan babybedjes, babyfoons, sensormatjes en traphekjes, … Wat niet voldoet, blijft buiten onze deuren. Dat is een missie die we diep in ons DNA dragen. Waarom? Omdat wij ook graag op twee oren slapen en met een heel gerust hart de belofte maken dat onze producten veilig zijn, voor je baby en voor jezelf.

shop & ride

Geniet gratis van de volledige shopervaring in alle veiligheid vanuit je luie zetel of je bed. Alle spulletjes van je dromen worden samen met jouw personal shopper verzameld in de winkel tijdens een videocall boordevol advies. Op een afgesproken tijdstip brengen we alle producten op een dienblaadje tot aan jouw auto in de Shop & Ride op de parking: veilig ophalen en heerlijk comfortabel. Welkom!
shop & ride
  • Team van mama's
  • Duurzaam aanbod
  • > 20 jaar ervaring
  • 100% online geboortelijst


Door jouw aankoop steun je een team van 24 mama's en papa's die dagelijks met passie komt werken. 

#winkelhier #dankjewel


5 redenen 

om te kiezen voor the baby's corner

  1. De grootste keuze aan wondermooie geschenkjes: Het najaar dat is pakjestijd. Van warme kleding tot veilig speelgoed, van fiets tot knuffeldier, van zalig beddengoed tot knusse kinderkamer, van droomlijst tot geboortelijst.
  2. Persoonlijk advies van mama's: Ons superteam bestaat uit kenners met zeeën ervaring. Op zoek naar de perfecte kinderwagen of autostoel, ons team van mama's helpt je met veel plezier verder met persoonlijk advies.
  3. Unieke en exclusieve merken: Onze snoepwinkel vol kinderwagens, kinderkamermeubelen, baby- en kinderkleding, verzorgingsartikelen, trendy luiertassen, …
  4. Shop online: Eenvoudig en supersnel mét gratis levering aan huis vanaf €50, ahhh. Heerlijk toch!
  5. Online geboortelijst: Van a tot z, ja echt! Creëer de cadeautjeslijst voor jouw baby in een vingerknip online, kies je favoriete spulletjes en deel ze met familie en vrienden.
Laden
Laden