Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

winkelen zonder afspraak


Goed nieuws! The baby's corner is een essentiële winkel en blijft open zonder afspraak. Welkom in onze veilige winkel bij het ervaren en lieve mamateam dat elk moment voor je klaar staat. Wil je ons graag bereiken? Dat kan telefonisch (093811270), via deze contactpagina, mail, facebook of instagram.

Onze webshop is 24/7 open met wondermooie collecties voor baby, kind & mama. We geven je ook graag advies via videocall & indien je dit wenst, plaatsen we al je spulletjes meteen voor je klaar via  Shop & ride. Bij the baby's corner staan veiligheid en gezondheid altijd op de eerste plaats. Welkom in onze reuzegrote cadeautjeswinkel om veilig te komen winkelen. We houden ons aan alle officiële veiligheidsmaatregelen en vragen dit ook van jou.

Dankjewel om lokaal te shoppen! ❤️
team the baby’s corner

heb je al een geboortelijst?

Log in op je online geboortelijst, vul ze aan met cadeautjes, plan een afhaalafspraak in of laat jouw spulletjes aan huis leveren. Wens je advies? We helpen je graag verder telefonisch, via mail, social media, videocall of in de winkel.
log in op je geboortelijst

geboortelijst maken

Grasduin online door onze wondermooie collecties en stel je volledige geboortelijst online samen van a tot z. Wens je een rondleiding doorheen de winkel boordevol persoonlijk advies? Maak dan hier je afspraak.
Maak je geboortelijst

shop & ride

Geniet gratis van de volledige shopervaring in alle veiligheid vanuit je luie zetel of je bed. Alle spulletjes van je dromen worden samen met jouw personal shopper verzameld in de winkel tijdens een videocall boordevol advies. Op een afgesproken tijdstip brengen we alle producten op een dienblaadje tot aan jouw auto in de Shop & Ride op de parking: veilig ophalen en heerlijk comfortabel. Welkom!
shop & ride

gezellig online shoppen

Ook van thuis uit kan je shoppen! Op de online shop kan je alle nodige spullen voor baby, kind en mama bestellen. Hier geniet je zoals altijd van gratis ophaling in de winkel, gratis levering aan huis vanaf €50 en verzending binnen de 24 uur.  
shop online

In onze winkel en op onze webshop vind je wondermooie en duurzame artikelen. We bieden zo een kleur- en smaakpallet voor iedereen, van jong en trendy tot klassiek en zelfs retro chic. Maar altijd vol kwaliteit.

En o… Als het gaat over veiligheid maken we geen enkel compromis, we zijn een heel speelse winkel maar dit is even een moment van grote sérieux. Als we denken aan babybedjes, babyfoons, sensormatjes en traphekjes, … Wat niet voldoet, blijft buiten onze deuren. Dat is een missie die we diep in ons DNA dragen. Waarom? Omdat wij ook graag op twee oren slapen en met een heel gerust hart de belofte maken dat onze producten veilig zijn, voor je baby en voor jezelf.

  • Team van mama's
  • Duurzaam aanbod
  • > 20 jaar ervaring
  • 100% online geboortelijst


Door jouw aankoop steun je een team van 24 mama's en papa's die dagelijks met passie komt werken. 

#winkelhier #dankjewel


5 redenen 

om te kiezen voor the baby's corner

  1. De grootste keuze aan wondermooie geschenkjes: Het najaar dat is pakjestijd. Van warme kleding tot veilig speelgoed, van fiets tot knuffeldier, van zalig beddengoed tot knusse kinderkamer, van droomlijst tot geboortelijst.
  2. Persoonlijk advies van mama's: Ons superteam bestaat uit kenners met zeeën ervaring. Op zoek naar de perfecte kinderwagen of autostoel, ons team van mama's helpt je met veel plezier verder met persoonlijk advies.
  3. Unieke en exclusieve merken: Onze snoepwinkel vol kinderwagens, kinderkamermeubelen, baby- en kinderkleding, verzorgingsartikelen, trendy luiertassen, …
  4. Shop online: Eenvoudig en supersnel mét gratis levering aan huis vanaf €50, ahhh. Heerlijk toch!
  5. Online geboortelijst: Van a tot z, ja echt! Creëer de cadeautjeslijst voor jouw baby in een vingerknip online, kies je favoriete spulletjes en deel ze met familie en vrienden.
Laden
Laden