the baby's corner en Essevee slaan de handen in elkaar!


The baby’s corner wordt voor Essevee de structurele partner voor alles wat zich afspeelt in de baby- en kinderwereld. Essevee en the baby's corner tekenen voor een innovatieve samenwerking. Het  partnership overstijgt het klassieke winkelverhaal dankzij de  gemeenschappelijke kernwaarden: beleving en emotie.

"Samen met Essevee bouwen we verder aan de geboortelijst van de  toekomst en aan een aanbod dat volledig op maat is van de zovele  aanstaande mama’s en papa’s", verduidelijkt founder en managing director  van the baby's corner Sonia Pypaert. "Deze  samenwerking past in onze strategie om via partnerships te connecteren  en meerwaarde te bieden aan onze klanten. We komen hierbij tegemoet aan  de veranderende behoeften van ouders. Zij zijn immers minder bereid om  hun levensstijl helemaal om te gooien. Ze zijn jong en willen jong  blijven. Hun hobby’s en interesses of ambities blijven even belangrijk.  Vrienden en sociaal netwerk spelen hier een hele grote rol in. Er wordt  niet alleen een nieuw kindje geboren, maar ook nieuwe ouders. Zij  verdienen ook een cadeautje."

“Wij zijn verheugd dit innovatieve partnership met the baby’s corner te kunnen afsluiten", zegt Tyas Kastelijn,  commercieel manager van SV Zulte Waregem. "Met creatieve acties willen  we iedereen van Team Essevee prikkelen. De nieuwe ouders zijn een  belangrijke doelgroep voor beide partijen en we zullen er dan ook alles  aan doen om hen kennis te laten maken met the baby's corner. Zo zullen  weldra alle medewerkers en abonnees een voordeel ontvangen en kunnen ook  tickets voor thuiswedstrijden van SV Zulte Waregem aan de  geboortelijsten van the baby’s corner worden toegevoegd. Daarnaast  kunnen we op the baby’s corner rekenen voor onder andere goodiebags voor  de jaarlijkse ziekenhuisbezoeken en de jeugd- en damestornooien."

Laden
Laden