Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


rugzak & boekentas voor coole kids


Met onze blik op de toekomst, zetten we back to school toch alvast in de agenda, met stip met die nieuwe balpen. First things first, en dat is een eindeloze vakantie. Maar mocht het eens regenen in juli of augustus, kom dan maar heerlijk schuilen in onze winkel en doe de ronde van de schoolbank: etuitjes, schoolgerei, je outfit voor die eerste schooldag, stevige en stoere stappers. We leggen ze allemaal netjes klaar voor je want … school is cool!

Naar school met de mooiste boekentas, de hipste rugzak of een stoere trolley! The baby’s corner maakt van jou de coolste van de speelplaats. Ga volgens de laatste nieuwe trends back to school met de mooiste schooltas, rugzak of boekentas! Koop ze hier online bij the baby's corner. 

jeune premierHet Belgische merk Jeune Premier brengt boekentassen met kleurrijke, stoere en originele prints. Oerdegelijk én superhip,  alle stijlen! Bij the baby's corner vind je het ruimste assortiment Jeune Premier: boekentas, rugzak en schoolaccessoires. Een Jeune Premier Mini, midi of maxi itbag? Of toch maar liever een trolley of een rugzak? Kleuterboekentas of schooltas lagere school? Ga op ontdekking tussen de vrolijke motiefjes en shop dé perfecte boekentas van online voor jouw oogappel.
SHOP ONLINE

trixie


Met de leuke boekentassen van Trixie gaat je kindje helemaal happy naar school! Voor instappers in de kleuterklas tot hippe kids in de lagere school.
SHOP ONLINE


dé grootste keuze rugzakken & boekentassen!


Op zoek  naar een hippe boekentas peuter & kleuter of boekentas voor de lagere school met bijpassende pennenzak? Een coole lunchbox of een nieuwe outfit? Of je spruitje nu naar de peuterklas, kleuterklas of de lagere school gaat, the baby's corner is een waar boekentassen paradijs: kleuterboekentassen, boekentassen voor het lager, rugzakken, trolleys, pennenzakken en zoveel meer. De eerste schooldag is bovendien altijd een beetje spannend. Een nieuw  jaar, nieuwe vriendjes, nieuwe leerkrachten... een nieuw begin! Ook jij mag volledig in het nieuw zijn op jouw eerste schooldag.

studio noos


De Studio Noos rugzakjes zijn too cute to be true! Mooie en handgemaakte rugzakjes voor je spruitje, perfect als eerste rugzakje naar de peuterklas.
SHOP ONLINE

lilliputiens


Lilliputiensbetoverende schoolcollectie maakt van elk uitstapje een heel bijzondere belevenis! De collectie heeft een gedurfd design en is gemaakt van sterke, vernieuwende materialen. Zo wordt elk uitje nog leuker!
SHOP ONLINE


schooltas, rugzak of trolley?


In de peuter- & kleuterklas heb je maar een klein boekentasje nodig. Kies voor een rugzakje waar boterhammetjes, een tussendoortje en een setje reservekledij in kan. De rugzakjes in dierenvormen van Skip Hop of boekentasjes van KiplingLilliputiensTrixie, Liewood, JP of Jeune Premier zijn hier ideaal voor.

Voor de lagere school heb je al een iets grotere boekentas nodig. Let hierbij vooral op het aantal vakken en het gewicht van de boekentas. Een boekentas mag slechts 10% van het lichaamsgewicht van jouw kind wegen. Tot en met het derde leerjaar is een boekentas met 1 vak waarin een ringmap past en zijzakjes voor schrijfgerei en een koek meer dan genoeg. Later zal je kind een dikkere map en meer boeken moeten meenemen. Let op, een stevige boekentas hoeft helemaal niet saai te zijn!

trixie


Met de nieuwe rugzakjes en boekentasjes van Trixie is je kindje helemaal klaar voor elke leuke uitstap of eerste schooldag. Ontdek de schattige peuter- & kleuterschooltasjes van Trixie!
SHOP ONLINE

elodie details


Elodie details maakt leuke kleuterrugzakjes voor hippe peuters! Ideaal voor kleine uitstapjes, speelgoed en knuffelbeertjes of een flesje drinken, boterhammetjes en een snack.
SHOP ONLINE

skip hop


Met dit schattige schooltasje van Skip Hop valt je allerkleinste spruitje zeker op. Er is voldoende plaats is voor een boterhamdoos, boekjes, stiftjes, …
SHOP ONLINE

liewood


Maak kennis met Liewood: een lifestyle merk waar alle kinderen en hun ouders dol op zijn! De kinderrugzakjes van Liewood zijn ideaal om spulletjes in mee te nemen!
SHOP ONLINE

ruitertassen


Ruitertassen creëert lederen boekentassen zoals in de tijd van toen. Nostalgie, topkwaliteit en héél veel charme is wat deze boekentassen zo uniek en tijdloos maakt. De Classic Kids collectie omvat de klassieke kleutertasjes, pennenzakken en schooltassen in traditionele kleuren zoals natural en ranger. In de Deco Kids collectie vind je diezelfde boekentassen, maar met een twist.
SHOP ONLINE
Laden
Laden