Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Back to school met Jeune Premier

boekentas & rugzak voor coole kids


Met onze blik op de toekomst, zetten we back to school toch alvast in de agenda, met stip met die nieuwe balpen. Naar school met de mooiste boekentas, de hipste rugzak of een stoere trolley! The baby’s corner maakt van jou de coolste van de speelplaats. Ga volgens de laatste nieuwe trends back to school met de mooiste schooltas, rugzak of boekentas!

jeune premier


Het Belgische Jeune Premier brengt boekentassen met kleurrijke, stoere en originele prints. Oerdegelijk én superhip,  alle stijlen! Bij the baby's corner vind je het ruimste assortiment Jeune Premier: boekentas, rugzak en schoolaccessoires. Kleuterboekentas of schooltas lagere school? Ga op ontdekking tussen de vrolijke motiefjes en shop dé perfecte boekentas van online voor jouw oogappel.
Shop Jeune Premier

trixie


Met de leuke boekentassen van Trixie gaat je kleuter helemaal happy naar school. Kleuterboekentas, kleuterrugzak, matchy drinkfles en brooddoos erbij en... klaar! 
Shop Trixie

sticky lemon


De Sticky lemon rugzakken en boekentassen zijn eigenzinnig, kleurrijk, gedurfd en colour blocking spat ervan af. Hipper dan hip voor zowel kleuters als lagere school kids.
Shop Sticky Lemonvoor peuters, kleuters en lagere school


In de peuter- & kleuterklas heb je een klein boekentasje nodig. Kies voor een rugzakje waar lunch, een tussendoortje, een drinkfles en een setje reservekledij in kan. De rugzakjes van Jeune Premier, Sticky Lemon en Trixie of boekentasjes van Jeune PremierLilliputiens, TrixieLiewood of Studio Noos zijn hier ideaal voor.

Voor de lagere school heb je al een iets grotere boekentas nodig. Let hierbij vooral op het aantal vakken en het gewicht van de boekentas. Een boekentas mag slechts 10% van het lichaamsgewicht van jouw kind wegen. Tot en met het derde leerjaar is een boekentas met 1 vak waarin een ringmap past en zijzakjes voor schrijfgerei en een koek meer dan genoeg. Later zal je kind een dikkere map en meer boeken moeten meenemen. Let op, een stevige boekentas hoeft helemaal niet saai te zijn en dat zie je maar al te goed bij de hippe schooltassen van Jeune Premier.
Laden
Laden