Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


de sint komt naar the baby's corner op zaterdag 23/11 van 14-18u


Ooo … die spanning op Sinterklaasnacht! Voor dag en dauw al wakker en met een klein hartje de trap afdalend en dan … fonkelende kinderoogjes vol verrukking bij al die mooie pakjes die hun naam fluisteren.


sinterklaas

KOMT NAAR THE BABY'S CORNER OP ZATERDAG 23 NOVEMBER: 14U-17U30

baby- & peuterspeelgoed


Wat ons betreft, the baby’s corner gaat zijn favoriete seizoenen tegemoet en we kijken reikhalzend uit naar de Sint die – niet doorvertellen – elk jaar met een kop hete chocolademelk in de hand bij ons komt shoppen.

Spelen met je kleintje doe je al sinds dag één. Dat begint met de baby die gefascineerd kijkt naar bewegend speelgoed, liefst van al groot, rond en kleurrijk. En geef maar toe, ook jij tuurt stiekem mee naar al dat schitterends!

In onze grote speelgoedwereld voor de allerkleinste spruitjes maak je kennis met Kid's Concept, Lilliputiens, Haba, Trixie, Sophie de Giraf, Trixie, PlanToys, ...

SHOP ONLINE

kinderspeelgoed


De Sint komt eraan. En wij, wij zijn hofleverancier van de goedlachse man! Tijdens de week voor Sinterklaast gonst het hier immers wanneer de hulppieten de pareltjes van speelgoed inpakken, speelgoed dat bedoeld is om te ontspannen, leren en de fantasie te stimuleren. Kijk net als Sint even op onze webshop, dan hoef je zelfs je warme stoel aan het haardvuur niet te verlaten.

De favorieten onder de kindermerken? Dat zijn Haba, Lilliputiens, Brio, Bobbin kinderfietsen, Wobbel, Terra Kids, Kid's Concept, ...

SHOP ONLINE

rijdend speelgoed

Loopfietsen, steps, kinderfietsen, loopwagentjes, driewielers, trapauto's
SHOP ONLINE

poppen & knuffels

Knuffels, poppen, muzikale knuffels, doudou's
SHOP ONLINE
Laden
Laden