Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


the granny's corner


The baby’s corner, the kid’s corner, the mum’s corner en the  granny’s corner. Vier verhalen onder één dak. Dat is wat we vandaag na  heel wat uitbreidingen te bieden hebben. Een plek waar iedereen terecht kan voor producten die kwalitatief, veilig en ontzettend mooi zijn. Een mantra, onze mantra. Oplossingen voor al die diverse  momenten die je beleven zal met je  kinderen, jij als mama of oma, papa of opa. En dat uiteraard ook voor  verschillende budgetten.

Sonia Pypaert 

In 1995 werd ik voor de tweede keer mama. De haast bovennatuurlijke verwondering was even groot als bij mijn eerste kindje maar, en dat is wellicht voor heel veel ouders herkenbaar, bij een tweede sta je toch al iets zekerder in je schoenen. Je weet beter waar je naartoe moet,  wat  zal volgen. Maar je weet ook beter wat je nodig hebt van de kleine tot de grote dingen want … je hebt het allemaal al eens mogen proberen. De betere speentjes voor de flesjes, de buggy die wél een strandwandeling aankan, de kruippakjes waar knopjes niet van losspringen, comfortabele zwangerschapskledij waarin jij als mama straalt van trots, enz.


Ik  heb al mijn hele leven een grote passie voor mooie zaken en voor duurzame kwaliteit. Alleen vond ik die combinatie zelden. De grote ketens met hun toch eerder koele ondernemersvisie lagen volgepropt met veelal minder kwalitatieve producten, de echt warme en gespecialiseerde maar kleine babywinkeltjes hadden dan weer een beperkt aanbod. Ik zocht een winkel waar ik alles kon vinden voor én mijn tweede baby én mijn ondertussen al vierjarige kleuter.

In mijn moederhart en ondernemershoofd begon het te dagen en kijk: op de plek  waar mijn ouders vroeger een superette hadden, werd in 1996 een derde wolk van een kindje geboren. The baby’s corner. Samen met ons team hebben we deze winkel uitgebouwd tot wat het vandaag is. Een wolk van  een winkel voor baby’s, kid’s, mum’s en nu vandaag ook voor granny’s! Er was een missing link in ons verhaal: de grootouders.  In ons hart is er altijd een speciale  plek geweest voor grootouders en het was dan ook een niet meer dan logische uitbreiding binnen ons warm nest.

Een winkel? Absoluut. Maar buiten ons unieke en heel uitgebreide aanbod is the baby’s corner ook een huis waar vertrouwen heel belangrijk is. In onze winkel werken geen verkoopsters, maar mama’s. Doorgewinterd in ervaring. Onuitputtelijke bronnen van advies als het aankomt op   gedrevenheid, kennis en het samenstellen van de perfecte geboortelijst of grootouderlijst. Want the baby’s corner is een plek waar je advies krijgt, persoonlijk en in alle rust. Over mode en trends, over praktische oplossingen en ook over veiligheid. Dat laatste is o zo belangrijk. We helpen graag.

Van harte welkom bij the baby’s corner.
Sonia


We kunnen enkel leren van grootouders


ONZE BELOFTE
  • Persoonlijk advies van onze mama’s in een aparte corner in de winkel (the granny's corner).
  • Een aparte facebook pagina voor granny's met relevante info over babyuitzet, informatieve artikels, .. vragen en ‘concerns’ van oma’s die besproken worden.
  • Voortaan kan je bij ons een grootouderlijst opstellen zodat je met een gerust hart kan toeleven naar de geboorte van je eerste, twee, ... kleinkindje.
  • Tips en tricks: waar het kan geven we die graag, maar we houden rekening met je ervaring.

kom bij ons langs en maak je afspraak met ons team van mama's


the baby's corner
Steenweg Deinze 33 - 9810 Nazareth
Open van ma-za: 10-18u
klantendienst@babyscorner.be
09 381 12 70

Laden
Laden