Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
nieuw  •  acties  •  2 april: open zondag hasselt


trixie - infinite imagination


Trixie is een Belgisch merk dat een eindeloze speeltuin creëert waarin de verbeelding van een kind tot leven komt. Van pasgeborene tot kleuter, ieder kind heeft een grenzeloze fantasie waarmee hij/zij de wereld rondom zich ontdekt. Alle producten bij Trixie zijn ontworpen om die fantasie tot leven te laten komen. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek hier al onze Trixie producten.

een warm nest voor je kleintje


Trixie heeft alles om van je huis een thuis te maken. Verwelkom je pasgeborene in een warm nest vol liefde met de gloednieuwe collecties van Trixie. Van Badtijd tot bedtijd tot etenstijd, Trixie heeft alles om deze unieke momenten om te toveren in magische belevenissen om nooit te vergeten.

ontdek de babyproducten

trixie is groen


Onze planeet is de speeltuin van onze kinderen, van onze kleinkinderen en van onze achterkleinkinderen. Daarvoor moeten we zorg dragen! Trixie kiest altijd voor de meest duurzame optie. Zo bestaan de stoffen van de babycollecties uit 100% bio katoen. Deze materialen komen in contact met de huid en daarom is het belangrijk dat ze duurzaam, veilig en zacht aanvoelen.

ontdek de babyproducten

speelgoed voor de allerkleinste kapoentjes


In een eindeloze speeltuin mag speelgoed zeker niet ontbreken. Trixie creëert speelgoed vanuit het principe van open ended play. Er is niet slechts één manier om met iets te spelen, er zijn oneindig veel manieren. Je kleine kapoen zal zich dus zeker niet vervelen! Bovendien is het speelgoed ook duurzaam. Wist je dat al het kartonnen speelgoed gemaakt is van FSC© gecertificeerd karton?

ontdek het speelgoed


naar school met trixie


Neem je favoriete dierenvrienden mee naar school! Ravotten op de speelplaats en knutselen in de klas is zo veel leuker met onze vrolijke dierenvrienden. Van pennenzakken, tot drinkflessen, tot turnzakken, Trixie heeft echt alles voor onvergetelijke schoolavonturen.

Laden
Laden