Babykamer paradijs

De babykamer inrichten.. .het liefste wou je dat je babykamer er gisteren al stond. Het is een bevestiging dat jouw kleine spruit op komst is en dat hij of zij meer dan welkom is. Ook wij bij the baby's corner hechten veel belang aan het slaapcomfort van je toekomstige oogappel.

de mooiste babykamers vind je in the baby's corner

Een babykamer kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Daarom worden de kamers bij ons visueel voorgesteld: zo kan je rustig wandelen doorheen onze verschillende babykamers en je laten inspireren door onze leuke decoratiestukken, hanglampen en mooi bedlinnen. Bij ons vind je de mooiste, schattigste en leukste babykamers en accessoires.

The baby's corner heeft collecties voor iedere stijl en ieders budget; of je nu op zoek bent naar iets klassieks,  modern, eerder romantisch of een babykamer met modulaire meubelen. Bovendien kan je ook voor de meest exclusieve merken bij ons terecht. Onze shop-in-shops van First, die van Les Rêves d'anaïs en de conceptstore van Théophile & Patachou zijn dan ook zeker en vast een bezoekje waard.

Een goede nachtrust voor jou en je oogappel

Een goede nachtrust is niet alleen belangrijk voor je kleine lieveling, maar ook voor jullie als ouders. Daarom vinden wij het belangrijk dat ook jullie met een gerust hart kunnen slapen. Een slaapomgeving hoeft niet alleen knus en gezellig te zijn, maar ook veilig. Je kiest daarom best een wieg of babybed met spijlen wanden en een bodem die de lucht goed doorlaat. Ook aangepast beddengoed is belangrijk, zoals luchtdoorlatende matrasbeschermers en hoeslakens. Om je kleine dromertje in de gaten te houden bieden wij ook een ruim assortiment aan van veilige babyfoons -met of zonder camera- en geluidsmonitoren. Zo kan je steeds gerust zijn dat je je kindje op eender welk moment zal horen.

Naast tal van babykamers van merken zoals het tijdloze Bopita, Childwood, J.S. Dreams, Mikael Falk, Neyt, Pericles, Stokke, Woodwork... hebben we ook een ruim aanbod aan kinderkamers en tienerkamers voor grote broer of zus of voor wanneer je kleintje al wat groter wordt. Kortom, voor de ideale babykamer, kinderkamer of tienerkamer kan je zonder twijfel bij ons terecht.

onze merken voor Meubelen

Pericles
Bopita
Bloom
First
J.S. Dreams
Leander
Neyt
Noukie's
Quax
Sebra
Stokke
Théophile & Patachou
Troll by Mikael Falk
Tartine & Chocolat

babykamer Bopita
babykamer First               
babykamer J.S. Dreams 
babykamer Stokke 
babykamer Théophile & Patachou    
babykamer Childwood  
babykamer Neyt  
babykamer Woodwork 
babykamer Mickael Falk  
babykamer Quax     

babykamer accessoires  
babykamer decoatie
babykamer kopen 
babykamer inrichten 
babykamer verlichting 
babykamer textiel  
babykamer kussens           
babykamer matrassen      
babykamer muurstickers
babykamer meubels     

babybed   
babywieg 
sleepi Stokke 
Sebra bed 
complete kinderkamer 
babykamer commode 
babykamer verzorgingstafel 
babybed pericles 
babybed quax 
Stokke home baby