De populairste babynamen bij the baby's corner

Op zoek naar inspiratie voor de naam van je kleine lieveling die eraan komt? Of gewoon eens benieuwd welke babynamen er bij de kindjes van the baby's corner het meest voorkomen?

leuke namen voor je baby

De dag is aangebroken dat je eindelijk het geslacht weet van je kleintje. Een wonderlijk moment dat je zonder twijfel nog meer doet verlangen naar de komst van je kleine spruit. Het kriebelt om een naam te kiezen. Geen gemakkelijke opgave, maar wel een bijzonder leuke zoektocht. Om jou alvast wat te helpen hebben we voor jou een top 10 babynamen gemaakt, gebaseerd op alle namen van de geboortelijstjes die bij ons gelegd werden in het afgelopen jaar. Welke is jouw favoriet?

stel online je lijst samen

Ben je zwanger en kan je niet wachten om aan de slag te gaan met jouw geboortelijst? Dat kan perfect! Bij the baby's corner kan je immers aan de slag gaan met een online geboortelijst, ook wel een speellijst genoemd, waar je vrijblijvend heel wat leuke babyspulletjes kan toevoegen.

een eerste geschenkje voor je kleine spruit

Maak nu een afspraak voor je geboortelijst en geniet van onze uitzonderlijke geschenkactie, bovenop de gebruikelijke voordelen. Leg je je lijst in juli of augustus 2017? Dan krijg je er gratis een kruippakje van Filou & Friends bovenop!