Baby shower bij the baby's corner

Babyshower in België? Een 'exciting' trend die niet te stoppen is! Wat is immers leuker dan gezellig samen zijn met vrienden en vriendinnen en samen keuvelen over de komst van je kleine oogappel?

Baby shower? The baby’s corner helpt je op weg!

Vaak kiezen vriendinnen ervoor om de mommy to be tijdens het laatste trimester van de zwangerschap te verwennen met een leuke voormiddag, namiddag of avond: even helemaal relaxen en je zwangere vriendin onderdompelen in een leuke babysfeer. Gezellig eten en drinken, ‘guess the date’ spelletjes en .. heel wat fijne presentjes voor de komst van de baby.

Ontdek onze cadeautips: Done by DeerA Little Lovely CompanyMy First CollectionLes Rêves d'AnaïsThéophile et PatachouHouse of Jamie

Babyshower zelf organiseren? Hoe?

Wist je dat je ook helemaal zelf je babyshower kan organiseren? En the baby's corner geeft je hierbij graag een duwtje in de rug. Je kan te allen tijde je geboortelijst aanleggen in the baby’s corner en toegankelijk maken voor de schenker. Op deze manier kies je helemaal zelf wat je graag wenst te krijgen van cadeautjes én toch geef je je vriendinnen nog heel wat vrijheid in hun keuze: leggen ze samen voor een groot item van je lijst (een kinderwagen, babykamer, ..)? Of kiezen ze liever elk wat wils? Het kan allemaal bij ons!