The baby's corner & tcog winnen de Best Customer Story Award!

Maak kennis met the baby’s corner. Een wolk van een winkel voor baby, kind, mama en oma. Een plek waar je rustig kan grasduinen, winkelen, raad vragen, ontdekken, giechelen, je zorgen delen. Al 20 jaar lang staat een team van mama’s dag in, dag uit voor je klaar.

20 jarig bestaan: the baby's corner bloeit meer dan ooit!

Dit jaar kan the baby’s corner terugblikken op zijn 20 jaar bestaan. De winkel is over de jaren heen vertienvoudigd in omvang en geëvolueerd naar een totaalconcept waar alles bij elkaar past en waaraan intussen 23 medewerkers bijdragen. Kwaliteitsproducten en trendy merken uit de leefwereld van baby, kind en mama worden samengebracht in één grote inspirerende belevings- en themawinkel.

The baby's corner & tcog winnen de Best Customer Story Award

In samenwerking met TCOG wint the baby’s corner in 2017 de Best Customer Story Award op LS Retail’s conneXion in Madrid. Samen met TCOG hebben we onze digitale fundering voor de toekomst gelegd. We kijken uit naar onze volgende stap zodat the baby’s corner verder getransformeerd wordt naar een winkel van de toekomst.

The baby's corner en TCOG

"De keuze om de video te maken met the baby’s corner is te danken aan hun innovatieve concept en de inspirerende belevingswinkel. Dit jaar blikt the baby’s corner terug op 20 jaar bestaan, wat ook zeker even in de kijker mag komen. Over de jaren heen is de winkel vertienvoudigd in omvang en geëvolueerd naar een totaalconcept. Een grote troef van the baby’s corner is dat hun klanten zelf of samen met een medewerker hun geboortelijst kunnen samenstellen aan de hand van tablets in de winkel." aldus TCOG.