the baby's corner en Essevee slaan de handen in elkaar!

The baby’s corner wordt voor Essevee de structurele partner voor alles wat zich afspeelt in de baby- en kinderwereld.

The baby's corner

The baby’s corner is de speciaalzaak voor baby, kind en mama in Nazareth. Ze combineren wondermooie collecties, warmte, kwaliteit en persoonlijk contact met hun klanten.

Het topteam in de winkel van 20 werknemers zijn bovenal mama’s. Samen met hen werd de afgelopen twee decennia het babyassortiment aangevuld met the kid’s corner & the mum’s corner, twee winkels in de winkel die focussen op kind en mama. De winkel staat vandaag voor een unieke beleving van 2500 m² met een waaier aan babyartikelen, kinderkleding, kinderkamers, park- & bedlinnen, educatief speelgoed, kinderwagens, zwangerschapskleding, schoolartikelen, autozitjes en zoveel meer.

Innovatieve samenwerking

Essevee en the baby's corner tekenen voor een innovatieve samenwerking. Het partnership overstijgt het klassieke winkelverhaal dankzij de gemeenschappelijke kernwaarden: beleving en emotie.

"Samen met Essevee bouwen we verder aan de geboortelijst van de toekomst en aan een aanbod dat volledig op maat is van de zovele aanstaande mama’s en papa’s", verduidelijkt founder en managing director van the baby's corner Sonia Pypaert. "Deze samenwerking past in onze strategie om via partnerships te connecteren en meerwaarde te bieden aan onze klanten. We komen hierbij tegemoet aan de veranderende behoeften van ouders. Zij zijn immers minder bereid om hun levensstijl helemaal om te gooien. Ze zijn jong en willen jong blijven. Hun hobby’s en interesses of ambities blijven even belangrijk. Vrienden en sociaal netwerk spelen hier een hele grote rol in. Er wordt niet alleen een nieuw kindje geboren, maar ook nieuwe ouders. Zij verdienen ook een cadeautje."

“Wij zijn verheugd dit innovatieve partnership met the baby’s corner te kunnen afsluiten", zegt Tyas Kastelijn, commercieel manager van SV Zulte Waregem. "Met creatieve acties willen we iedereen van Team Essevee prikkelen. De nieuwe ouders zijn een belangrijke doelgroep voor beide partijen en we zullen er dan ook alles aan doen om hen kennis te laten maken met the baby's corner. Zo zullen weldra alle medewerkers en abonnees een voordeel ontvangen en kunnen ook tickets voor thuiswedstrijden van SV Zulte Waregem aan de geboortelijsten van the baby’s corner worden toegevoegd. Daarnaast kunnen we op the baby’s corner rekenen voor onder andere goodiebags voor de jaarlijkse ziekenhuisbezoeken en de jeugd- en damestornooien."