Buggy voor al jouw dagelijkse uitstapjes

Snel een boodschap doen? Een dagje naar de dierentuin of zin om te shoppen in de stad? Vergeet dan zeker je buggy niet mee op stap te nemen. Een ideale buggy is eenvoudig dicht en open te klappen, is zeer wendbaar en neemt niet veel plaats in in de koffer of op de achterbank.

de ideale buggy bij the baby's corner

Hoewel kinderwagens omgebouwd kunnen worden tot buggy, mag ook een kleinere plooibuggy niet ontbreken op je verlanglijstje. Buggy’s zijn doorgaans kleiner en lichter van gewicht. Ideaal voor smallere paadjes, drukke momenten of om mee te nemen op vakantie; in het vliegtuig, de auto, de trein...

Een buggy kan je gebruiken vanaf het moment dat je kindje al goed zelfstandig kan zitten. Je kan ook kiezen voor een buggy met verschillende standen in de rugleuning. Zo kan je je kindje recht voor zich laten kijken of wat platter leggen voor als ie indommelt.

the baby's corner: een waar buggyparadijs!

Bij ons vind je tal van buggy’s die passen bij verschillende stijlen, in allerlei soorten designs, kleuren, vormen… Wij hebben praktische en kwalitatieve buggy’s van topmerken zoals Maclaren, Koelstra, Quinny, Doona, Stokke, Silver Cross en Pericles. En voor de echte fashion kids hebben we buggy’s van Elodie Details en de unieke Mini collectie buggy van Easywalker.

Kom ze vandaag nog bekijken en proberen in de winkel!

➜ ONTDEK EEN SELECTIE BUGGY'S EN TOEBEHOREN OP DE WEBSHOP