the baby's corner giftcard

Op zoek naar het ideale cadeau maar je weet niet goed wat? Maak baby, kind & mama gelukkig met the baby's corner giftcard: de leukste én meest breed besteedbare cadeaubon die je vinden kan.

➜ KOOP HIER JE CADEAUBON ONLINE

the baby's corner cadeaubon: hét leukste cadeau voor magische momenten

Verras je geliefde, familie of vrienden met een cadeaubon van the baby's corner én inspireer hen met meer dan 40.000 artikelen voor baby, kind en mama. The baby's corner is er voor jou op alle -ja, echt alle- magische momenten die je beleeft. Denk maar aan een geboorte, een verjaardag of communie. Ook op valentijn, pasen of kerst en nieuwjaar vind je bij ons heel wat fijne cadeauideeën!

Een cadeautje vergeten kopen en last minute nog op zoek naar iets? Koop online je cadeaubon op shop.thebabyscorner.be/nl-be/cadeaubon & krijg onmiddelijk een printvoucher toegestuurd, waardoor je het ideale cadeau alsnog op tijd verkrijgt! Wat wil je nog meer?

De giftcard is één jaar geldig. Indien de som niet in een keer wordt besteed, krijgt de ontvanger een tegoedbon voor het resterende bedrag.

een wolk van een winkel voor baby, kind en mama

In the baby's corner vind je tal van leuke babyartikelen van trendy merken. Gaande van babykleding tot eetgerei, bedtextiel, verzorgingsproducten en educatief babyspeelgoed. Ook kan je bij ons terecht voor kindermeubelen, een autostoel, een kinderwagen, een buggy, een reisbedje, ...

Niet alleen voor de allerkleinsten kan je bij ons terecht. Grotere jongens en meisjes kunnen beslist hun ding vinden in the kid’s corner. Niet alleen buggy’s en autostoelen voor kinderen, maar ook kinderkamermeubelen, decoratie, tal van leuk speelgoed, hip schoolgerief én kleding voor kids tot 16 jaar zijn er te vinden.

Ook voor de mama en de mama-to-be hebben we heel wat in huis. In the mum’s corner vind je hippe zwangerschapskleding, zwangerschaps- en borstvoedingsbeha’s en ondergoed. Of je nu op zoek bent naar trendy en casual positiekleding of eerder classy klassiek, dan vind je in onze winkel zeker wat je zoekt.