Bekijk in onzeshop

the granny's corner

Voor je eerste, tweede, .. kleinkind wil je ongetwijfeld heel wat voorzien om je kleine oogappel in de watten te leggen. Voor jouw babyuitzet helpen we graag én geven we graag.

jouw grootouderlijst bij the baby’s corner

Als fiere oma en opa ben je ongetwijfeld in de wolken met je kleinkindje(s). Samen op pad gaan, leuke dingen doen of logeren: waar droom je nog meer van? Het is dan ook heel handig om als grootouder wat basisspulletjes in huis te hebben, zodat mama en papa niet steeds alle babyspullen hoeven mee te nemen.

Welke babyartikelen heb je als grootouder nodig voor je kleine oogappel? Op de lijst plaats je alle artikelen die je denkt nodig te hebben voor je kleinkind: park, matras met parktextiel, babyfoon, bedje met matras en bedtextiel, matrasbeschermer en hoeslakentjes, flesjes en sterilisator, fles-verwarmer, autostoel, …

Je grootouderlijst aanleggen en bespreken bij the baby's corner kan je op eender welk moment. Wil je zeker zijn dat je alles op tijd in huis hebt voor de geboorte van je oogappel? Gelieve rekening te houden met het feit dat sommige artikelen een leveringstermijn hebben van 10 weken.

➜ OP ZOEK NAAR ADVIES & BABYNIEUWTJES? VOLG THE GRANNY'S CORNER OP FACEBOOK
➜ START NU MET HET AANLEGGEN VAN JE (ONLINE) GROOTOUDERLIJST

webshop toppertjes

 Avent Babyfoon SCD580

Avent Babyfoon SCD580

Meer info
Aeromoov reisbed

Aeromoov reisbed

Meer info
Maxi Cosi Autozitje Pebble+ (i-size)

Maxi Cosi Autozitje Pebble+ (i-size)

Naar de shop
Maxi-Cosi Kinderautozitje AxissFix

Maxi-Cosi Kinderautozitje AxissFix

Meer info

"Vriendelijk onthaald en een zeer degelijke uitleg gekregen! Vol vertrouwen een lijstje voor onze kleindochter aangelegd. Bedankt!"

Annie (66) uit Gent

The granny's corner
the granny's corner
De winkel

The granny's corner