the granny's corner

Voor je eerste, tweede, .. kleinkind wil je ongetwijfeld heel wat voorzien om je kleine oogappel in de watten te leggen. Voor jouw babyuitzet helpen we graag én geven we graag.

jouw grootouderlijst bij the baby’s corner

Als fiere oma en opa ben je ongetwijfeld in de wolken met je kleinkindje(s). Samen op pad gaan, leuke dingen doen of logeren: waar droom je nog meer van? Het is dan ook heel handig om als grootouder wat basisspulletjes in huis te hebben, zodat mama en papa niet steeds alle babyspullen hoeven mee te nemen.

Welke babyartikelen heb je als grootouder nodig voor je kleine oogappel? Op de lijst plaats je alle artikelen die je denkt nodig te hebben voor je kleinkind: park, matras met parktextiel, babyfoon, bedje met matras en bedtextiel, matrasbeschermer en hoeslakentjes, flesjes en sterilisator, fles-verwarmer, autostoel, …

Je grootouderlijst aanleggen en bespreken bij the baby's corner kan je op eender welk moment. Wil je zeker zijn dat je alles op tijd in huis hebt voor de geboorte van je oogappel? Gelieve rekening te houden met het feit dat sommige artikelen een leveringstermijn hebben van 10 weken.

➜ OP ZOEK NAAR ADVIES & BABYNIEUWTJES? VOLG THE GRANNY'S CORNER OP FACEBOOK
➜ START NU MET HET AANLEGGEN VAN JE (ONLINE) GROOTOUDERLIJST

the baby’s corner: een wolk van een winkel

Een winkel? Absoluut. Maar buiten een uniek en heel uitgebreid aanbod, is the baby’s corner ook een huis waar vertrouwen heel belangrijk is. In onze winkel werken geen verkoopsters, maar mama’s. Doorgewinterd in ervaring. Onuitputtelijke bronnen van advies als het aankomt gedrevenheid, kennis en het samenstelling van de perfecte geboortelijst en grootouderlijst. Want the baby’s corner is een plek waar je advies krijgt, persoonlijk en in alle rust. Over mode en trends, over praktische oplossingen en ook over veiligheid. Dat laatste is o zo belangrijk. We helpen graag.

Bij het samenstellen van je grootouderlijst schenken we graag een voordeel van 10% in de vorm van een bestedingsbon. De bestedingsbon van 10% wordt berekend op de aangekochte artikelen van je grootouderlijst (minimum 5 artikelen en een minimumbedrag van € 500).

Stel jouw perfecte grootouderlijst samen bij the baby's corner, waar ontzettend mooie producten en persoonlijk advies hand in hand gaan. Maak nu je afspraak met één van onze mama's voor het opstellen van je verlanglijst via 09/381.12.70 / klantendienst@babyscorner.be of ga online aan de slag op http://giftlist.babyscorner.be

webshop toppertjes

 Avent Babyfoon SCD580

Avent Babyfoon SCD580

Meer info
Aeromoov reisbed

Aeromoov reisbed

Meer info
Maxi Cosi Autozitje Pebble+ (i-size)

Maxi Cosi Autozitje Pebble+ (i-size)

Naar de shop
Maxi-Cosi Kinderautozitje AxissFix

Maxi-Cosi Kinderautozitje AxissFix

Meer info
The granny's corner
the granny's corner
De winkel

The granny's corner