Op zoek naar een kinderkamer

Kleine kindjes worden groot en dat merk je onder andere aan het bed dat te klein wordt. Is het stilletjes aan tijd dat je kleine dromer een nieuwe kamer krijgt? Neem dan zeker een kijkje in onze winkel. Want ook kinderen en tieners kunnen bij ons hun gading vinden.

kinderkamer bij the baby's corner

Van budgetvriendelijk tot exclusief. En of jouw stijl nu romantisch of stoer is, stijlvol klassiek of modern modulair, voor iedereen hebben we wat wils. Bij ons vind je merken zoals Bopita, Neyt, Stokke, J.S. Dreams, Théophile & Patachou, Noukie's ...en nog zoveel meer!

Onze kinderkamers worden volledig tentoongesteld in de winkel. Zo krijg je een heel mooi totaalbeeld van hoe de nieuwe kamer van je oogappel er zal uitzien. Laat je inspireren door leuke, zachte decoratie en mooi beddengoed en creëer het ultieme, persoonlijke droomplekje. Welke stijl je ook kiest, elk van onze meubelen zijn kwaliteitsvol, stevig en tijdloos.

Werk je kinderkamer af met leuke accenten zoals een magneetbord, speels beddengoed, mooie verlichting en tal van andere toffe eye catchers. Zowel voor stoere jongens als lieve meisjes bieden wij een totaalpakket aan om van hun kinderkamer een waar paradijs te maken.

onze merken voor Meubelen

Pericles
Bopita
Bloom
First
J.S. Dreams
Leander
Neyt
Noukie's
Quax
Sebra
Stokke
Théophile & Patachou
Troll by Mikael Falk
Tartine & Chocolat