jouw kinderwagen

Trek je er vandaag op uit? Ga je op reis? Ga je naar de stad? Of ga je naar de winkel om de hoek? Overal waar je gaat zal je ongetwijfeld blij zijn dat je kinderwagen mee is. Kies daarom voor een kinderwagen die perfect bij jouw persoonlijke levensstijl en behoeften past.

De kinderwagen die bij je past

Met meer dan 100 kinderwagens, vind je in the baby's corner ongetwijfeld een kinderwagen die perfect bij jou past. Of je nu een klassiek type bent of eerder sportief en actief, het maakt niet uit! Kom langs in de winkel, test zelf de kinderwagen uit en ontdek waar je je het beste bij voelt. In onze showroom kan je de kinderwagens zien, beleven en ontdekken.

We staan voor jou klaar om je persoonlijk advies te geven en om je te helpen bij de zoektocht. We tonen je met veel plezier voor hoe je de kinderwagen gemakkelijk in- en uitklapt. Zo ben je alvast gerust wanneer je voor de eerste keer op stap gaat.

The baby's corner: een waar kinderwagenparadijs! Ontdek de merken: Cybex, Joolz, First, Mima, Stokke, Bugaboo, Silver Cross, Versace, Bébécar, Chicco, Maclaren, Maxi Cosi en zóveel meer.

Active mum, fashionable mum of classic mum?

Een geschikte kinderwagen vinden is niet altijd een gemakkelijke opgave. Daarom zetten wij graag enkele tips voor jou op een rijtje waarmee je rekening moet houden als je een kinderwagen zoekt. Zo start jouw ideale keuze met de volgende vraag: ben je een actief type dat graag een allround kinderwagen heeft of ben je eerder een rustig type dat zo nu en dan eens in het park gaat wandelen? Afhankelijk van jouw antwoord kan de zoektocht van start gaan. Zo is er uniek design voor de echte fashionista's of ultiem rijcomfort voor de ware avonturiers.

Zowel mama als papa zullen gebruik maken van de kinderwagen. Kijk daarom of je de handgreep genoeg kan uitschuiven zodat de grotere mama's en papa's onder ons voldoende beenruimte hebben tijdens het wandelen. Want niet alleen jouw kleine prins of prinses moet goed liggen, ook voor jou moet een kinderwagen comfortabel zijn. Rijd in onze showroom eens zelf met de kinderwagen en voel of hij niet te zwaar is om een hele dag mee op stap te gaan. Kijk bovendien ook eens naar het maximumgewicht dat de kinderwagen en eventuele boodschappenmand kunnen dragen.

Gebruiksgemak

Breekt het angstzweet je al een beetje uit als je andere ouders bezig ziet om een kinderwagen in te klappen en je dan ziet dat ze hem in de koffer én op de achterbank steken? Geen paniek. Je kan gesleur, gesjouw en geprop al op voorhand vermijden door de juiste kinderwagen te kiezen. Rij je met een grote auto of een kleine auto? Afhankelijk daarvan kan je een kinderwagen kiezen die met alle gemak in je wagen past.

Kom ook eens proberen in onze winkel of je de buggy kan inklappen. Zo ben je gerust wanneer je voor de eerste keer op stap gaat. Sommige kinderwagens kan je zelfs opplooien zonder dat je het zitje eraf moet nemen. Niet alleen handig voor in de wagen, maar ook voor in huis. Met behulp van adapters kan je trouwens op de meeste kinderwagens de baby autostoel bevestigen. Praktisch én ruimtebesparend.

Met meer dan 25 merken vind je in the baby's corner het ruimste aanbod aan kinderwagens. In combinatie met ons professioneel advies zal je zeker en vast je ideale reispartner vinden.

onze merken voor Kinderwagens & buggy's

Silver Cross
Pericles
Mountain Buggy
Babyzen
Bugaboo
Buggyboard
Bébécar
Chicco
Doona
Easywalker
Elodie Details
First
Joolz
Koeka
Koelstra
Maclaren
Maxi-Cosi
Mutsy
Martinelli
Mima
Quinny
Stokke
Théophile & Patachou