Beschikbaar in shop

Beschikbaar in shop

Haba

Wie aan Haba denkt, denkt aan houten speelgoed! Haba voldoet aan zowel de eisen van de ouders als de eisen van de kids. Het speelgoed is verantwoord, degelijk en stimuleert de ontwikkeling van het  kind zonder in te boeten aan creativiteit. Zo is het speelgoed nog steeds aantrekkelijk voor kinderen dankzij het gebruik van geluiden, vormen en kleuren.

Doordat jouw kind speelt met blokken, knikkerbanen en minishops worden de zintuigen volop geprikkeld. Het motorische inzicht wordt aangesproken en het kind gaat meer driedimensionaal nadenken en zal verbanden leren leggen tussen oorzaak en gevolg. Haba heeft naast houten speelgoed ook nog een poppencollectie. Je kan de poppen aan- en uitkleden en het poppenhuis naar wens inrichten.

ontdek het volledige speelgoed assortiment

Spelen is leren! Het is niet alleen leuk, het is ook belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Al spelend worden de motorische en mentale ontwikkeling gestimuleerd. Bovendien is ook leuk om samen met je kindje te spelen. Want geef toe, soms wil je ook nog eens een beetje kind zijn.

webshop toppertjes

Haba Hamertje-tik pok pok

Haba Hamertje-tik pok pok

Meer info
Haba kaartspel ganzenpas

Haba kaartspel ganzenpas

Meer info